👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ja się jakąś wirusologią przejmuję, a tu prawdziwi ludzie mają prawdziwe problemy...

Bo to Polska a nie elegancja fracja a i tak wole polskie gówno w polu niż fiołki w neapolu

Jak mi ktos powie jeszcze raz, ze palenie ziol jest gorsze niz alkoholizowanie sie to go odesle do tego filmiku...

jak ja bym chciał się już uchlać w lato, leżeć sobie i niczym nie martwić

"daj mi przeżyć wśród tych społeczniaków zza firanek którzy obcinają fury i mnie jak wracam nad ranem"
a gdzie to?
na sadach?;]
btw.
sposob nagrywania sprawia ze czuje sie jak bym ogladal "Stare Kino"

btw.
sposob nagrywania sprawia ze czuje sie jak bym ogladal "Stare Kino"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie