📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:00

i co ja mam jeszcze postawić piwo za to że ktoś policji pomógł?
policja ich wzywa przez radio, żeby wykonali taki manewr i spowolnili ściganego -_-
kubus12343 napisał/a:
i co ja mam jeszcze postawić piwo za to że ktoś policji pomógł?
gimbo rambo się odezwał.
jak już wyjdziesz spod mamusinego skrzydełka, kupisz sobie auto i ktoś Ci je ukradnie, zapewne będziesz złodzieja wychwalał pod niebiosa i w życiu tego na policję nie zgłosisz.
penerek napisał/a:
a bluzę JP masz?
he he dobry jesteś.
mam ale tylko w domu chodze jak nikt nie widzi bo ja na 5% jestem jp i nosze firmy zdj w portfelu
przyjdzie taki moment, że będziesz ich potrzebował a oni nie przyjdą, oczywiście pretensje będą do nich..
ale jak przez całe życie tak o nich mówisz, to się kiedyś taką sytuacją nie zdziw
ale jak przez całe życie tak o nich mówisz, to się kiedyś taką sytuacją nie zdziw

lapps napisał/a:
a myslisz ze jak bedziesz ladnie o nich mowil, to przyjda jak ich bedziesz potrzebowal
no jasne, do Ciebie też by przyjechali jakbyś znał pół komendy głównej i żonę prokuratora generalnego

W policji jak i w życiu, są z🤬by i są normalni ludzie. Stara kurewska gwardia, byli ubecy w komunie chowani zapracowali na taką policyjną renomę. Na szczęście już zdychają, a młodzi policjanci są rozgarnięci i potrafią służyć i zrozumieć człowieka. A napinacze, co policję znają tylko z hip hopowych piosenek mogą sobie gadać zdrów, pojęcia o życiu nie mając.
kto miał doczynienia z policją ten wie a kto nie miał ten myśli że wie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie