📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49

I to jest profesorek z krwi i kości, a nie wiecznie smutne i nadąsane staruchy. Browar jak najbardziej zasłużony

No ale to zadanie na końcu to jest przecież początek liceum... jak nie końcówka gimnazjum, a na filmie widzimy chyba wykład z uczelni wyższej. Porażka..

@up Fajnie z Twojej strony, że na koniec posranych wywodów i dociekań się przedstawiłeś.
ej bez kitu z tym zadankiem z końca filmu. Ja to chyba w gimnazjum miałem..
Tam jest troche inny system nauczania i sa zajecia z cylku "powtorka z liceum". Ida na to ludzie starsi, ktorzy musza odswierzyc wiedze, albo lenie co chca masters zrobic i potrzeba im latwych kredytow. Chciaz nie powiem. Na drugim semestrze matmy ucza cie rownan funkcji liniowej i kwadratowej, to szalu nie ma.

Studiuje w USA i stwierdzam że zajęcia na studiach (undergraduate) są dosyc łatwe. Tak jak zobaczyliście na powyższym przykładzie, wszystko jest prawdą: bardzo dużo nauczycieli jest wyluzowanych, nie ma ciągłej napinki na nauke. Nauka do byle jakiego egzaminu zajmuje około 6-8h. Ale wiecie dlaczego amerykanie mają takie łatwe studia? Przez to że murzyni są idiotami i na wyższym poziomie nauki by niczego nie zaliczyli i by się protesty zaczęły.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie