Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
nowynick 2018-12-10, 8:27
no i zrobili komuś krzywdę? Asfalt zrysowali? Takie przyp🤬alanie się bez powodu, tymczasem gdzieś za rogiem grupa imigrantów gw🤬ci kolejną dziewczynkę...
Zgłoś
~Velture 2018-12-10, 9:21 25
nowynick napisał/a:

no i zrobili komuś krzywdę? Asfalt zrysowali? Takie przyp🤬alanie się bez powodu, tymczasem gdzieś za rogiem grupa imigrantów gw🤬ci kolejną dziewczynkę...

jak chcesz driftowac i wyrywać najlepsze laski to k🤬a w zimę pod tesco w golfie 3 lataj na ręcznym a nie w merolu i bmw na ulicy.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
htp 2018-12-10, 10:02 14
nowynick napisał/a:

Jak powiedział kiedyś klasyk: "Wolność nie polega na robienie tego, co się komu żywnie podoba"
Zgłoś
Crisko 2018-12-10, 13:01 1
Akurat przej🤬e ma ten który nic nie zrobił i stał na światłach a że na końcu trochę przymielił to może być spowodowane tym ze chciał przyspieszyć aby zdążyć przejechać po tym jak zobaczył policję aby uniknąć kolizji.
Zgłoś
lucilla 2018-12-10, 15:13 3
"no i zrobili komuś krzywdę? Asfalt zrysowali? Takie przyp🤬alanie się bez powodu, tymczasem gdzieś za rogiem grupa imigrantów gw🤬ci kolejną dziewczynkę..."

Ulica to nie jest miejsce na takie wygłupy. Jedź se na tor.
Zgłoś
mrthebenek 2018-12-10, 16:13
@solltys niewazne co chcial zrobic, wymusil. z prawego pasa, bez kierunkowskazu skrecil w lewo i wymusil na radiowozie. Nie bedzie kwita za swirowanie, tylko za bycie idiota
Zgłoś
TheAndyboy888 2018-12-10, 19:23 2
nowynick napisał/a:

Jesteś dokładnie takim sebixem, jak ten co kręcił bączki... Musicie się dowartościować przed obcymi ludźmi, czy przedłużyć sobie wirtualnie c🤬ja, że odp🤬lacie taką manianę na drogach? Kogo to k🤬a obchodzi, że janusz wam tam gdzieś na zadupiu czipował wasz silnik z przebiegiem 300tys. km, tak że teraz w końcu macie te 300 koni i możecie poszaleć?
Chcesz sobie poszaleć? Rób to na swoim prywatnym terenie albo sp🤬alaj na tor. Nie narażaj innych ludzi na straty materialne, zdrowotne lub nawet utratę życia. Choćbyś nie wiem jaki k🤬a był dobry, zawsze istnieje ryzyko, że coś pójdzie nie tak i wtedy ucierpią w 99% inni. Zaproś dżesiki i andżeliki na swój grunt i tam rób popisówkę. Droga publiczna nie jest od takich rzeczy.

P.S. Jestem zażartym miłośnikiem motoryzacji, najlepszą muzyką jest do mnie dźwięk silnika V8, ale jak k🤬a widzę takich pajaców na drogach, co przez pół życia zap🤬lali na plantacji, aby kupić używanego mercedesa amg i potem świrować na drogach, to k🤬a nóż mi się w kieszeni otwiera. Na auto ma, na wachę ma, ale na tor już k🤬a nie starczyło...
Zgłoś
Konto usunięte 2018-12-11, 14:18
Velture napisał/a:

jak chcesz driftowac i wyrywać najlepsze laski to k🤬a w zimę pod tesco w golfie 3 lataj na ręcznym a nie w merolu i bmw na ulicy.

W zimIe korpielu, ZIMIE!
Zgłoś
Wiewór 2018-12-12, 11:23 1
Jak to zazwyczaj bywa jedyne co potrafi właściciel mocnego auta to wcisnąć gaz w podłogę i kierownica do oporu prawo albo lewo... i jestę drafjtęrem.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
artiee 2018-12-13, 0:37
@ up A na każdej ślizgawie p🤬da
Zgłoś