Był dobry dokument o pedofilach - czas na kolejnych zwyrodnialców, czyli.. dzieciaki. Często z bogatym bagażem doświadczeń karnych. Krew kipi słuchając niektórych głupot wprost z ich ust.
Polska bez fikcji - świetny dokument ukazujący młodzież i dzieci w poprawczakach.
Często po bardzo surowych wyrokach.
Widzimy jak zdewastowani psychicznie są tam skazani.
Reszte komentarza pozostawie dla siebie..
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie to zobaczyłbym więcej takich dokumentów, może dobrym pomysłem byłoby stworzenie nowego działu na forum coś jak [filmy dokumentalne] czy coś podobnego... ?
Twarze intelektualistów, prawdziwe twarze intelektualistów...
konto usunięte
2010-02-12, 14:18
"ojciec nie żyje, a matka siedzi w więzieniu... za zabójstwo... ojca" całkiem ciekawie ^^
konto usunięte
2010-02-12, 14:33
Ja bym to utylizował, tak gównem się urodziło i gównem zostanie. A po tym zakładzie to nie zostanie lepszym człowiekiem, tylko będzie miał ambicje na grypsera.
konto usunięte
2010-02-12, 14:38
konto usunięte
2010-02-12, 14:43
cwaniaki w grupie :]
konto usunięte
2010-02-12, 14:44
RESOCJALIZACJA- wprowadzić kary śmierci bo i tak niczego nie nauczy się takich ludzi. To zostaje w nich, a kara śmierci będzie dawała do myślenia.
konto usunięte
2010-02-12, 14:46
ifryt napisał/a:
kara śmierci będzie dawała do myślenia
Po śmierci, u Allaha?
konto usunięte
2010-02-12, 14:54
~Linekk innym by dawała do myślenia.
Widac ze Wy mysliszcie
Troszke rozumiem ich bol bo sam mam zawiasy ... ale gdyby oni nie musieli to by nie kradli, nie bili. Nie jest to do konca ich wina. A Wy tak tutaj nie medrkujcie ze kara smierci to tam to ... bo nic nie wiecie bo macie wszystko komputer itp. a oni co maja ? Nic ... i chca cos miec a ze panstwo jest takie a nie inne to musza sobie radzic w inne sposoby ... I dlatego prosze was o skonczenie pisania komentarzy typu ' Dobrze im ' bo jezeli macie cos takieg napisac to lepiej nie piszcie ich wogole. Wiem ze pewnie zostane zjechany przez wiekoszoc albo i wszystkie osoby ale mam na to wyj****e.