Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Po zakończonej emisji miniserialu "Unsere mütter unsere väter" czas na kolejną porcję perypetii niemieckich żołnierzy na wojnie.

podpis użytkownika

O sobie leniwy,czasem arogancki chociaż bywam uprzejmy i pomocny.Interesuje się historią i fantasy.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-21, 17:26
Poczytajcie sobie co o tym serialu piszą na zagranicznych forach.

"Wreszcie coś zgodnego z historią! Niemcy nie byli źli! Nie bez powodu były te obozy w Polsce!" etc.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-21, 17:39
Piszesz na ten sam temat, który istnieje na forum, nie dublować, tylko dopisać się tu sadistic.pl/poprawnosc-polityczna-z-niemiec-cz2-vt208333.htm2253379 ewentualnie podpiąć temat. Pozdrawiam.
Zgłoś
artur_sz13 2013-06-21, 17:53 2
Nie można jechać po iapatych i pedałach ale kurde polaczkami to frajerzy mogą rzucać na lewo i prawo. Gdzie sprawiedliwość administracjo?! Jak może być tak że my nie możemy ścierwa obrażać a ścierwo nas już tak
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-21, 18:31
PolityczNiePoprawny napisał/a:

Po serialu była debata i wywiad, konsultant producenta przyznał się że jest ż🤬dem i do tego lewakiem albo jakimś komuchem, to tłumaczy bardzo wiele, wiedziałem że te mendy maczały w tym swoje ż🤬dowskie łapska.
"ż🤬dów potopimy jak koty" tak mówi jeden z żołnierzy AK, ja się k🤬a pytam kto mógłby być taki okrutny i topić koty!? ;D

Może tak może nie, widziałem w telewizji wypowiedź ambasadora Izraela (Ż🤬da), myślałem, że zaraz zacznie k🤬ić tyle, że na Niemców, ale się powstrzymał. Oni też Niemców nienawidzą, bardziej niż Polaków. W końcu trochę ich ludzi wymordowali.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-21, 18:36
UltorMatrix napisał/a:

Może tak może nie, widziałem w telewizji wypowiedź ambasadora Izraela (Ż🤬da), myślałem, że zaraz zacznie k🤬ić tyle, że na Niemców, ale się powstrzymał. Oni też Niemców nienawidzą, bardziej niż Polaków. W końcu trochę ich ludzi wymordowali.

Masz ten wywiad gdzieś?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-21, 19:24
obejrzałem 3 części i jestem kurewsko zadowolony, trzyma poziom od początku do konca i ma niezłe zakonczenie ;]

oczywiscie ,,my polaki! njemcy zue! jebac niemcy! my patrjoci xD"

cyrk k🤬a cyrk
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-21, 19:49
Tusk nie miał dziadka w Wermachcie tylko w SS. Zrozumcie to wreszcie. Do Wermachtu można być wcielonym siłą a do SS idą tylko ochotnicy - do tego uparci bo była ostra selekcja.
Zgłoś
teken 2013-06-21, 20:59
wyczówam wielki ból dupy

podpis użytkownika

Zgłoś
Shephards 2013-06-21, 21:00
Skończcie p🤬lić o tym że w tym serialu robią z Polaków "potworów" bo jest to serial o tamtejszych niemieckich realiach to ma być "wojna z perspektywy niemców"!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-21, 22:35
SZAJBAAA napisał/a:

Masz ten wywiad gdzieś?

Na pierwszym planie, Nazi Ojcowie Nazi Matki.

na jutubie masz:
/watch?v=xXY8bPF2uo0
Zgłoś
Wiercik102 2013-06-22, 0:07
Btw. obejrzałem właśnie 2 odcinek i 7 razy powtarzałem scene z czołgiem T34 z numerem kodowym 102 i....
.......
.......
.......
Faktycznie po lewej stronie czołgu jest coś napisane ale czy tam pisze Rudy to nikt nie może stwierdzić chyba, że twórcy
Zgłoś