Po zakończonej emisji miniserialu "Unsere mütter unsere väter" czas na kolejną porcję perypetii niemieckich żołnierzy na wojnie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-21, 8:59
Tak czy siak serial jest zajebisty
konto usunięte
2013-06-21, 9:06
Powiedz mi że to taki nieśmieszny żart lub jakaś kpina czy inny trolling! To nie może się dziać naprawdę... Jednak niemcy nie przegrali tej wojny
konto usunięte
2013-06-21, 9:09
konto usunięte
2013-06-21, 9:17
Moje wnuki będą się uczyły o agresji nazistowskiej Polski na liberalne Państwo Niemieckie, będące schronieniem dla europejskich mniejszości w tym również seksualnych.
konto usunięte
2013-06-21, 9:47
Muslimy się już nimi zajmą...
konto usunięte
2013-06-21, 11:34
zonk
2013-06-21, 11:54
@SQT, a czy ten człowiek nie szedł czasem razem z Armią Czerwoną?
Tyle, że na tym portalu antysemityzm (i rasizm) aż się wylewa z monitora, więc nie rozumiem skąd oburzenie?
Aaaa.... to tylko tak zwana hipokryzja (gimbusy niech zerkną w słownik).
zonk
2013-06-21, 12:05
@Up, AK wyraźnie napisałem.
@stanson to nie jest kwestia hipokryzji gimbusie, a kwestia przekłamywania historii. Dzięki takim jak Ty, Niemcy bezkarnie robią nas współodpowiedzialnymi za holokaust, a nawet nie będę się bał stwierdzenia, że starają się pokazać zachodowi, że to my, Polacy, zorganizowaliśmy pogrom Ż__ów, a obozy były nasze!
konto usunięte
2013-06-21, 12:14
I już się polaczki rzucają... chamstwo smród i ubóstwo, ale historia najwazniejsza ha haaaaaaaaaaaaa