Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Po zakończonej emisji miniserialu "Unsere mütter unsere väter" czas na kolejną porcję perypetii niemieckich żołnierzy na wojnie.

podpis użytkownika

O sobie leniwy,czasem arogancki chociaż bywam uprzejmy i pomocny.Interesuje się historią i fantasy.
Zgłoś
r................3 2013-06-21, 8:59 2
Tak czy siak serial jest zajebisty
Zgłoś
G................n 2013-06-21, 9:06 12
Powiedz mi że to taki nieśmieszny żart lub jakaś kpina czy inny trolling! To nie może się dziać naprawdę... Jednak niemcy nie przegrali tej wojny
Zgłoś
Jaco4a 2013-06-21, 9:07 18
Ja p🤬le... Tusk!!
Zgłoś
p................y 2013-06-21, 9:09 100
C🤬ja, ten film został doiwnestowany w kwocie 15 mln euro ze strony państwowej telewizji niemieckiej i co najważniejsze to mówi samo za siebie, dlaczego armia krajowa jest przedstawiona w świetle negatywnym. W części trzeciej jak ak napadło na pociąg z bronią i żydami przewożonymi do obozu koncentracyjnego to dlaczego zamiast otworzyć drzwi i sprawdzić czy są tam Polacy to od razu stwierdzili, że są tam sami żydzi ?, takich niedopatrzeń jest wiele tylko my nie znamy naszej historii i będziemy bazować na tym filmie nasze wypowiedzi, bo co k🤬a, film jest kolorowy i niby prawdziwy?, poucz się jeden z drugi matole, a nie oglądasz poczynania 5 ludzi w dodatku niemców i żyda, gdzie film nagrywany był w Polsce, a o Polsce jest tam tyle prawdy co i nic. Tak samo jak ruscy wyzwoleńcy, niby najechali na Polskę by wyzwolić Polskę z pod okupacji niemców, a nagle w filmie również części trzeciej jest scena gdzie rosjanin próbuje zgw🤬cić niemiecką pielęgniarkę i nagle przerywa mu jakaś wyższą rangą kobieta, która daje mu jasno do zrozumienia, że oni wyzwalają, a nie gw🤬cą i mordują, a prawda jest taka, że rosjanie gw🤬cili tak samo jak niemcy, w tym "serialu" mydlą nam oczy, ot moja wypowiedź. Pozdrawiam.
Zgłoś
s................y 2013-06-21, 9:17 23
Moje wnuki będą się uczyły o agresji nazistowskiej Polski na liberalne Państwo Niemieckie, będące schronieniem dla europejskich mniejszości w tym również seksualnych.
Zgłoś
b................w 2013-06-21, 9:47 8
Muslimy się już nimi zajmą...
Zgłoś
I................o 2013-06-21, 11:34 20
Nie wierze sk🤬ysynom! Oni się dziwią dlaczego Polacy ich tak nienawidzą, p🤬lona rasa nazistowskich matkojebców!
Zgłoś
Dopek 2013-06-21, 11:53 5
Dobrze, że ten serial został wyemitowany. Niech Polacy wiedzą jak postrzegają nas Niemcy i niestety tej nazistowskiej propagandzie zachód coraz bardziej ulega. Mamy za słabych polityków i politykę zagraniczną, aby nie dać się wmieszać zbrodnie hitlerowskie. Niemcy szukają współwinnych swoich zbrodni. Stwierdzenia " polskie obozy koncentracyjne" to nie pomyłka, co wskazuje na to choć by wiele przykładów m.in. ten serial. Lepiej się kłócić o j🤬ą brzozę w Smoleńsku niż bronić historii i honoru Polaka!
Zgłoś
zonk 2013-06-21, 11:54 2
Może i faktycznie przesadzili z tym serialem, ale ziarno prawdy też jest tam zawarte. Sam słyszałem opowieści człowieka, który pamiętał AK, i często można było spotkać bandę sk🤬ysynów ,którzy napadali na polskie wioski i grabili w imię polski. Więc oni też nie byli tacy super.

Zaraz debil jakiś się odezwie że jestem trollem. Nie, po prostu mówię co kiedyś słyszałem od człowieka.
Zgłoś
Dopek 2013-06-21, 11:57 4
@SQT, a czy ten człowiek nie szedł czasem razem z Armią Czerwoną?
Zgłoś
stanson 2013-06-21, 12:03 1
Tyle, że na tym portalu antysemityzm (i rasizm) aż się wylewa z monitora, więc nie rozumiem skąd oburzenie?
Aaaa.... to tylko tak zwana hipokryzja (gimbusy niech zerkną w słownik).
Zgłoś
zonk 2013-06-21, 12:05 1
@Up, AK wyraźnie napisałem.
Zgłoś
Dopek 2013-06-21, 12:13
@stanson to nie jest kwestia hipokryzji gimbusie, a kwestia przekłamywania historii. Dzięki takim jak Ty, Niemcy bezkarnie robią nas współodpowiedzialnymi za holokaust, a nawet nie będę się bał stwierdzenia, że starają się pokazać zachodowi, że to my, Polacy, zorganizowaliśmy pogrom Żydów, a obozy były nasze!
Zgłoś
c................1 2013-06-21, 12:14 1
I już się polaczki rzucają... chamstwo smród i ubóstwo, ale historia najwazniejsza ha haaaaaaaaaaaaa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie