Po zakończonej emisji miniserialu "Unsere mütter unsere väter" czas na kolejną porcję perypetii niemieckich żołnierzy na wojnie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
clf111 napisał/a:
I już się polaczki rzucają... chamstwo smród i ubóstwo, ale historia najwazniejsza ha haaaaaaaaaaaaa
Powinieneś w ryja dostać plebie umysłowy za 'polaczków'
konto usunięte
2013-06-21, 12:38
Els
2013-06-21, 12:40
Zarówno na gnoja jak i dobrego człowieka można trafić w każdej grupie, na pewno w AK byli ludzie o nieczystych zamiarach, jak i wśród nazistów mogli być dobrzy ludzie. Jednak ogół, to ogół. Jak się robi film czy serial o wyjątkach od reguły to potem to ludzie łykają bezrefleksyjnie i wierzą, że tylko tak było.
konto usunięte
2013-06-21, 12:41
konto usunięte
2013-06-21, 12:52
Jak oglądałem ten serial to tylko się zastanawiałem co musiał czuć taki dziadek, który walczył za Polskę, a teraz takie gówno musi oglądać, nic tylko siąść i płakać...
konto usunięte
2013-06-21, 13:04
@mika93
no weź się tak nie napinaj, bo se starego wysrasz sukwo. <heheszki>
konto usunięte
2013-06-21, 13:34
no coz te durnie glosuja na po a potem sie dziwia kur.a takim rzeczom- debil dziwi sie efektowi swojego debilizmu. smieszna sytuacja
konto usunięte
2013-06-21, 13:39
@mika93
Przez takie dzidy jak Ty, zaczynam sądzić, że naprawde miejsce kobiety jest w kuchni.
Moja babcia i ciocia wróciły z Oświęcimia chude i łyse, takie już zostały do śmierci, tak je zniszczyło to, o czym Ty nie masz pojęcia. Jak nie wiesz co powoedziec, po prostu milcz.