Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bosch86 2025-03-19, 22:20 2
joti napisał/a:

Widać że samochód po tuningu, pewnie więc coś typ grzebał w mechanizmie różnicowym, może założył tandetną, chińską szperę albo źle ją zamontował, a może w ogóle bez szpery zaspawany mechanizm na stałę.

Ja p🤬le mam nadzieję że sobie jaja robiłeś. K🤬a auto za 400k+ i spawanie dyfra xD
Zgłoś
EdekGarage 2025-03-19, 23:17 1
A tak wogole to zaspawany dyfer to szpera tylko ze 100 %
Ten z filmu ma ori 25 % .

[ Dodano: 2025-03-19, 23:20 ]
tars napisał/a:

Kolego ja mam setup na 400hp/740Nm i E36M3 wyr🤬am zanim się zorientujesz, że masz majtki spuszczone. A zrywa ci przyczepność, bo to stary model i widocznie systemy elektroniczne były wtedy kiepskie.

Niech zgadnę.... 535d ? 335d?
Zgłoś
Demoniasty 2025-03-19, 23:24
Driver19cm napisał/a:

O k🤬a. Rozjeabałeś mnie typie. Mamy kolejnego sadolowego, specjalistę, spod znaku klawiatury. "Grzebanie w mechanizmie różnicowym" "chińska szpera" To zostanie zemna na długo 😉 Wyjdź z piwnicy, przewietrz się, później "poszperaj" w "mechanizmie różnicowym kolegi"
Prawda jest taka, że to Bmka w empałerze. Po prostu duża moc. Kierowca przyp🤬olił po garach, a przy tak dużej mocy, tylnym napędzie i całkowitym braku umiejętności prowadzącego, pozamiatało go i zmiotło z planszy

Nie zapomnij o Chińskim spawie. Chiński spaw na Chińskiej szperze 🤣🤣🤣.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-20, 1:01
Cytat:

A was biedaki dupa wędzi, że takiego stać

Mnie stać, a nie mam. Bo po co?
Zgłoś
tars 2025-03-20, 1:15
EdekGarage napisał/a:

Niech zgadnę.... 535d ? 335d?

Zgadłeś 👍
335d + IC Wagner + program. Gniecie zacnie, do setki niskie 4, te słabsze tesle wciąga nosem (na te mocniejsze to nie ma kozaka ze spalinowym silnikiem). Plus taki, że xDrive, więc trudno wywinąć taki numer jak na filmie.
Zgłoś
213213 2025-03-20, 1:15
Driver19cm napisał/a:

O k🤬a. Rozjeabałeś mnie typie. Mamy kolejnego sadolowego, specjalistę, spod znaku klawiatury. "Grzebanie w mechanizmie różnicowym" "chińska szpera" To zostanie zemna na długo 😉 Wyjdź z piwnicy, przewietrz się, później "poszperaj" w "mechanizmie różnicowym kolegi"
Prawda jest taka, że to Bmka w empałerze. Po prostu duża moc. Kierowca przyp🤬olił po garach, a przy tak dużej mocy, tylnym napędzie i całkowitym braku umiejętności prowadzącego, pozamiatało go i zmiotło z planszy

co ty p🤬lisz, sam miałem kiedyś taką szperę, to wiem lepiej.
Zgłoś
Kidl3r 2025-03-20, 6:33 2
"A was biedaki dupa wędzi, że takiego stać "

Ja mam nadzieję kapitanie mobny dick że to jest sarkazm...

Żeby mieć takie auto nie trzeba być bogatym. Nawet nie wymagane jest posiadanie mózgu.
Zresztą film to wyjaśnia.

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
BękartProboszcza 2025-03-20, 6:57 2
tars napisał/a:

Zgadłeś 👍
335d + IC Wagner + program. Gniecie zacnie, do setki niskie 4, te słabsze tesle wciąga nosem (na te mocniejsze to nie ma kozaka ze spalinowym silnikiem). Plus taki, że xDrive, więc trudno wywinąć taki numer jak na filmie.

Skończ się onanizować kapitanie stuleja
Zgłoś
kranik123 2025-03-20, 10:22
Jak zwykle pod tego typu filmami wysyp "fachowców" oraz Janusz w obsranych hondach civic, których dupa piecze, że kogoś stać na coś lepszego od ich szrota.... A nie przepraszam z powyższym komentarzy wyniki że taki M3 może kupić każdy... Kraj milionerów 😂
Zgłoś
Bulbulator 2025-03-20, 12:11
Cezzar napisał/a:

Oczywiście marka samochodu przypadkowa
Powinni jakieś testy psychiatryczne robić przed zakupem beemwe xD

Widzę, że Ty u szkopów siedzisz.
Zgłoś
~Dostojny 2025-03-20, 12:57
tars napisał/a:

400hp/740Nm

Moment jak w doj🤬ym 3-litrowym dieselku, ale mocy coś za dużo...

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Ksiaze_Wawra 2025-03-20, 13:12
joti napisał/a:

Widać że samochód po tuningu, pewnie więc coś typ grzebał w mechanizmie różnicowym, może założył tandetną, chińską szperę albo źle ją zamontował, a może w ogóle bez szpery zaspawany mechanizm na stałę.

Moim zdaniem predzej słabe opony bo widać że trakcję złapało tylko lewe koło + zbyt nagły przyrost mocy, dlatego własnie auta wyścigowe czesto wykrest mocy mają dośc płynnie i rónomiernie wzrastający wmiare obrotów silnika.
Zgłoś
muhx00 2025-03-20, 15:56
Driver19cm napisał/a:

Tylny naped o ile wylaczyl przod. Nastepny znawca od p🤬lenia.
Zgłoś
Driver19cm 2025-03-20, 16:46
muhx00 napisał/a:

Tylny naped o ile wylaczyl przod. Nastepny znawca od p🤬lenia.

Ha ha ha. Wyłączył przód, w aucie z napędem na tył.

Serio, sadola opanowały turbozjeby

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Wiochmen 2025-03-20, 16:47
Driver19cm napisał/a:

Jezdzilem wczesniejsza m4, i musial wylaczyc wszystkie systemy bo inaczej nie ma h🤬ja zeby takiego dzwona wyjebac
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie