podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Widać że samochód po tuningu, pewnie więc coś typ grzebał w mechanizmie różnicowym, może założył tandetną, chińską szperę albo źle ją zamontował, a może w ogóle bez szpery zaspawany mechanizm na stałę.
Kolego ja mam setup na 400hp/740Nm i E36M3 wyr🤬am zanim się zorientujesz, że masz majtki spuszczone. A zrywa ci przyczepność, bo to stary model i widocznie systemy elektroniczne były wtedy kiepskie.
O k🤬a. Rozjeabałeś mnie typie. Mamy kolejnego sadolowego, specjalistę, spod znaku klawiatury. "Grzebanie w mechanizmie różnicowym" "chińska szpera" To zostanie zemna na długo 😉 Wyjdź z piwnicy, przewietrz się, później "poszperaj" w "mechanizmie różnicowym kolegi"
Prawda jest taka, że to Bmka w empałerze. Po prostu duża moc. Kierowca przyp🤬olił po garach, a przy tak dużej mocy, tylnym napędzie i całkowitym braku umiejętności prowadzącego, pozamiatało go i zmiotło z planszy
A was biedaki dupa wędzi, że takiego stać
Niech zgadnę.... 535d ? 335d?
O k🤬a. Rozjeabałeś mnie typie. Mamy kolejnego sadolowego, specjalistę, spod znaku klawiatury. "Grzebanie w mechanizmie różnicowym" "chińska szpera" To zostanie zemna na długo 😉 Wyjdź z piwnicy, przewietrz się, później "poszperaj" w "mechanizmie różnicowym kolegi"
Prawda jest taka, że to Bmka w empałerze. Po prostu duża moc. Kierowca przyp🤬olił po garach, a przy tak dużej mocy, tylnym napędzie i całkowitym braku umiejętności prowadzącego, pozamiatało go i zmiotło z planszy
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.Zgadłeś 👍
335d + IC Wagner + program. Gniecie zacnie, do setki niskie 4, te słabsze tesle wciąga nosem (na te mocniejsze to nie ma kozaka ze spalinowym silnikiem). Plus taki, że xDrive, więc trudno wywinąć taki numer jak na filmie.
Oczywiście marka samochodu przypadkowa
Powinni jakieś testy psychiatryczne robić przed zakupem beemwe xD
400hp/740Nm
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówWidać że samochód po tuningu, pewnie więc coś typ grzebał w mechanizmie różnicowym, może założył tandetną, chińską szperę albo źle ją zamontował, a może w ogóle bez szpery zaspawany mechanizm na stałę.
Tylny naped o ile wylaczyl przod. Nastepny znawca od p🤬lenia.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?O k🤬a. Rozjeabałeś mnie typie. Mamy kolejnego sadolowego, specjalistę, spod znaku klawiatury. "Grzebanie w mechanizmie różnicowym" "chińska szpera" To zostanie zemna na długo 😉 Wyjdź z piwnicy, przewietrz się, później "poszperaj" w "mechanizmie różnicowym kolegi"