📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:42

Cytat:
A was biedaki dupa wędzi, że takiego stać
Mnie stać, a nie mam. Bo po co?
EdekGarage napisał/a:
Niech zgadnę.... 535d ? 335d?
Zgadłeś 👍
335d + IC Wagner + program. Gniecie zacnie, do setki niskie 4, te słabsze tesle wciąga nosem (na te mocniejsze to nie ma kozaka ze spalinowym silnikiem). Plus taki, że xDrive, więc trudno wywinąć taki numer jak na filmie.
"A was biedaki dupa wędzi, że takiego stać "
Ja mam nadzieję kapitanie mobny dick że to jest sarkazm...
Żeby mieć takie auto nie trzeba być bogatym. Nawet nie wymagane jest posiadanie mózgu.
Zresztą film to wyjaśnia.
Ja mam nadzieję kapitanie mobny dick że to jest sarkazm...
Żeby mieć takie auto nie trzeba być bogatym. Nawet nie wymagane jest posiadanie mózgu.
Zresztą film to wyjaśnia.
tars napisał/a:
Zgadłeś 👍
335d + IC Wagner + program. Gniecie zacnie, do setki niskie 4, te słabsze tesle wciąga nosem (na te mocniejsze to nie ma kozaka ze spalinowym silnikiem). Plus taki, że xDrive, więc trudno wywinąć taki numer jak na filmie.
Skończ się onanizować kapitanie stuleja
Jak zwykle pod tego typu filmami wysyp "fachowców" oraz Janusz w obsranych hondach civic, których dupa piecze, że kogoś stać na coś lepszego od ich szrota.... A nie przepraszam z powyższym komentarzy wyniki że taki M3 może kupić każdy... Kraj milionerów 😂
Cezzar napisał/a:
Oczywiście marka samochodu przypadkowa
Powinni jakieś testy psychiatryczne robić przed zakupem beemwe xD
Widzę, że Ty u szkopów siedzisz.
joti napisał/a:
Widać że samochód po tuningu, pewnie więc coś typ grzebał w mechanizmie różnicowym, może założył tandetną, chińską szperę albo źle ją zamontował, a może w ogóle bez szpery zaspawany mechanizm na stałę.
Moim zdaniem predzej słabe opony bo widać że trakcję złapało tylko lewe koło + zbyt nagły przyrost mocy, dlatego własnie auta wyścigowe czesto wykrest mocy mają dośc płynnie i rónomiernie wzrastający wmiare obrotów silnika.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie