podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Jezdzilem wczesniejsza m4, i musial wylaczyc wszystkie systemy bo inaczej nie ma h🤬ja zeby takiego dzwona wyjebac
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Ha ha ha. Wyłączył przód, w aucie z napędem na tył.
Serio, sadola opanowały turbozjeby
Ty pajacu wiesz ze G80 ma xdrive'a? Z możliwością odłączenia przodu?
Wróć. Co Ty k🤬a możesz wiedzieć złamasie, który do pracy dojeżdża autobusem i spędza 3/4 swego życia przed komputerem.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Mam czwarte BMW z kolei i mogę z całą pewnością powiedzieć, że przy włączonej kontroli trakcji taka sytuacja jest niemożliwa. Jaką mocą by nie dysponował, elektronika ją przytnie gdy nastąpi utrata przyczepności. Musiał mieć włączony tryb sport+ (wtedy systemy kontroli trakcji są nieaktywne) albo coś uszkodzone. BTW, seryjna beemka w empałerze nie jest aż tak piekielnie mocna żeby zrywała tak przyczepność po dodaniu gazu w trakcie jazdy).
Nie pracuje. Utrzymuje mnie matka. Reszta się zgadza
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie wymiękaj drajwer, to nie M5, że są tylko homo 4x4, w tym modelu występuje RWD i 4x4 - możesz się dalej kłócić.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?