📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:42

tars napisał/a:
Mam czwarte BMW z kolei i mogę z całą pewnością powiedzieć, że przy włączonej kontroli trakcji taka sytuacja jest niemożliwa. Jaką mocą by nie dysponował, elektronika ją przytnie gdy nastąpi utrata przyczepności. Musiał mieć włączony tryb sport+ (wtedy systemy kontroli trakcji są nieaktywne) albo coś uszkodzone. BTW, seryjna beemka w empałerze nie jest aż tak piekielnie mocna żeby zrywała tak przyczepność po dodaniu gazu w trakcie jazdy).
I pewnie masz racje. Wylaczyl kontrole trakcji, mistrz kierownicy. Blad kierownika... Ale nauczyl sie juz

Koleżka właśnie się dowiedział że nie potrzebnie wyłączyć ten przycisk z napisem DTC
Driver19cm napisał/a:
Nie pracuje. Utrzymuje mnie matka. Reszta się zgadza
Nie wymiękaj drajwer, to nie M5, że są tylko homo 4x4, w tym modelu występuje RWD i 4x4 - możesz się dalej kłócić.
Dostojny napisał/a:
Nie wymiękaj drajwer, to nie M5, że są tylko homo 4x4, w tym modelu występuje RWD i 4x4 - możesz się dalej kłócić.
Już nie chciałem wspominać, że gadka o modelu na filmie. Czasem lepiej odpuścić. Jeszcze bym zwyzywał i bana dostał kolejnego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie