Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Driver19cm 2025-03-20, 17:09 1
Wiochmen napisał/a:

Jezdzilem wczesniejsza m4, i musial wylaczyc wszystkie systemy bo inaczej nie ma h🤬ja zeby takiego dzwona wyjebac

Tak zgadzam się z Tobą. Trzeba wyłaczyl elektronikę. Wtedy moc, tylny napęd i kierowca debil (jak ten na filmie) I taka akcja właśnie zmiata z planszy

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
muhx00 2025-03-20, 17:59
Driver19cm napisał/a:

Ha ha ha. Wyłączył przód, w aucie z napędem na tył.
Serio, sadola opanowały turbozjeby

Ty pajacu wiesz ze G80 ma xdrive'a? Z możliwością odłączenia przodu?
Wróć. Co Ty k🤬a możesz wiedzieć złamasie, który do pracy dojeżdża autobusem i spędza 3/4 swego życia przed komputerem.
Zgłoś
Driver19cm 2025-03-20, 19:27
muhx00 napisał/a:

Ty pajacu wiesz ze G80 ma xdrive'a? Z możliwością odłączenia przodu?
Wróć. Co Ty k🤬a możesz wiedzieć złamasie, który do pracy dojeżdża autobusem i spędza 3/4 swego życia przed komputerem.

Nie pracuje. Utrzymuje mnie matka. Reszta się zgadza

podpis użytkownika

Zgłoś
ediii 2025-03-20, 23:38
Za kręcenie w pionie, powinni urywać jaja...
Zgłoś
DziadekMirek 2025-03-21, 9:03
tars napisał/a:

Mam czwarte BMW z kolei i mogę z całą pewnością powiedzieć, że przy włączonej kontroli trakcji taka sytuacja jest niemożliwa. Jaką mocą by nie dysponował, elektronika ją przytnie gdy nastąpi utrata przyczepności. Musiał mieć włączony tryb sport+ (wtedy systemy kontroli trakcji są nieaktywne) albo coś uszkodzone. BTW, seryjna beemka w empałerze nie jest aż tak piekielnie mocna żeby zrywała tak przyczepność po dodaniu gazu w trakcie jazdy).

I pewnie masz racje. Wylaczyl kontrole trakcji, mistrz kierownicy. Blad kierownika... Ale nauczyl sie juz
Zgłoś
Sidyk 2025-03-21, 10:38
Koleżka właśnie się dowiedział że nie potrzebnie wyłączyć ten przycisk z napisem DTC
Zgłoś
~Dostojny 2025-03-21, 11:07
Driver19cm napisał/a:

Nie pracuje. Utrzymuje mnie matka. Reszta się zgadza

Nie wymiękaj drajwer, to nie M5, że są tylko homo 4x4, w tym modelu występuje RWD i 4x4 - możesz się dalej kłócić.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Driver19cm 2025-03-21, 17:40
Dostojny napisał/a:

Nie wymiękaj drajwer, to nie M5, że są tylko homo 4x4, w tym modelu występuje RWD i 4x4 - możesz się dalej kłócić.

Już nie chciałem wspominać, że gadka o modelu na filmie. Czasem lepiej odpuścić. Jeszcze bym zwyzywał i bana dostał kolejnego

podpis użytkownika

Zgłoś