podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Co tu zaszło? Czy BMW eMką nie można przyspieszać bo wylądujesz na słupie?
Widać że samochód po tuningu, pewnie więc coś typ grzebał w mechanizmie różnicowym, może założył tandetną, chińską szperę albo źle ją zamontował, a może w ogóle bez szpery zaspawany mechanizm na stałę.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?O k🤬a. Rozjeabałeś mnie typie. Mamy kolejnego sadolowego, specjalistę, spod znaku klawiatury. "Grzebanie w mechanizmie różnicowym" "chińska szpera" To zostanie zemna na długo 😉 Wyjdź z piwnicy, przewietrz się, później "poszperaj" w "mechanizmie różnicowym kolegi"
Prawda jest taka, że to Bmka w empałerze. Po prostu duża moc. Kierowca przyp🤬olił po garach, a przy tak dużej mocy, tylnym napędzie i całkowitym braku umiejętności prowadzącego, pozamiatało go i zmiotło z planszy
Prawda jest taka, że to Bmka w empałerze. Po prostu duża moc. Kierowca przyp🤬olił po garach, a przy tak dużej mocy, tylnym napędzie i całkowitym braku umiejętności prowadzącego, pozamiatało go i zmiotło z planszy
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Mam czwarte BMW z kolei i mogę z całą pewnością powiedzieć, że przy włączonej kontroli trakcji taka sytuacja jest niemożliwa. Jaką mocą by nie dysponował, elektronika ją przytnie gdy nastąpi utrata przyczepności. Musiał mieć włączony tryb sport+ (wtedy systemy kontroli trakcji są nieaktywne) albo coś uszkodzone. BTW, seryjna beemka w empałerze nie jest aż tak piekielnie mocna żeby zrywała tak przyczepność po dodaniu gazu w trakcie jazdy).
W E46 1,8 przyczepności ci nie zerwie, więc się nie zesraj. W E36M3 na c🤬jowych oponach na 3 biegu zrywa.
To piwo kliknąłem ci przez przypadek, ale c🤬j mi w dupę - niech ci będzie. Łap - jest kurewsko ciepłe i wygazowane czyli takie jak lubisz.