No k🤬a, ja bym się nie zdziwił gdyby mnie (jak i większość użytkowników tego portalu) takim złożyła. Postawa i ruch biodrem przy strzale sugeruje, że to nie jej pierwsze rodeo.
Rzeczywiście, z pełnym wygarem i pięknie w tempo trafiła. He, he. Tamta już, suka, nie będzie długo tego kurewskiego uśmieszku nosiła. Zuch, a poprawka dla jebaki i kop w jaja dla poprawki. Swoją drogą, facet frajer. Ta bijąca znacznie fajniejsza bu uczciwie do sprawy podeszła a nie jak zakłamana blondi szmata. Sam bym jej piwo postawił za postawienie pały.
sikorke? Pierwszy raz slysze takie okreslenie....
Możliwe że to od małego ptaszka. Dobrze że nie koliber.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettNie żeby coś, ale to facet decyduje gdzie wsadzić sikorkę, a nie kobieta komu nałożyć gniazdko
Jak suka nie da to pies nie weźmie.
Nie żeby coś, ale to facet decyduje gdzie wsadzić sikorkę, a nie kobieta komu nałożyć gniazdko
jak suka nie da to pies nie weźmie.
jak suka nie da to pies nie weźmie.
Masz racje gościu, każdy gw🤬ciciel mówi tak chwile przed dokonaniem gw🤬tu

Nie żeby coś, ale to facet decyduje gdzie wsadzić sikorkę, a nie kobieta komu nałożyć gniazdko
Ja p🤬lę, chłop se sikorkę wsadza

Po co się lać od razu. Nie lepiej trójkącik zrobić.
No właśnie, po co lać... Mogły ją ukarać po kitajsku, czyli rozebrać i strzelić jej palcówkę

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Cóż, jak sobie pościelisz tak się wyśpisz.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Nie żeby coś, ale to facet decyduje gdzie wsadzić sikorkę, a nie kobieta komu nałożyć gniazdko
Co Ty p🤬lisz człowieku. Mężczyzna to strażnik relacji, a kobieta seksu. To kobiety mają problem z tym, że kolesie je sobie por🤬ają i zostawiają, a dużo kolesi ma problem, żeby w ogóle por🤬ać, stąd termin incel, który odnosi się niemal zawsze do facetów.
podpis użytkownika
nie ma, że się nie daIle te kurewki maja lat?
k🤬a dawaj kajdanki, bo bralbym obie xD -