👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie żeby coś, ale to facet decyduje gdzie wsadzić sikorkę, a nie kobieta komu nałożyć gniazdko

pewnie o jakiegos cz🤬cha sie poklucily biale k🤬iska do zaplodnienia
XDD

encoder178 napisał/a:
Nie żeby coś, ale to facet decyduje gdzie wsadzić sikorkę, a nie kobieta komu nałożyć gniazdko
sikorke? Pierwszy raz slysze takie okreslenie....
dennissliwa napisał/a:
Jak na dziewczynę to dobry nokaut
No k🤬a, ja bym się nie zdziwił gdyby mnie (jak i większość użytkowników tego portalu) takim złożyła. Postawa i ruch biodrem przy strzale sugeruje, że to nie jej pierwsze rodeo.
pytolsky napisał/a:
No k🤬a, ja bym się nie zdziwił gdyby mnie (jak i większość użytkowników tego portalu) takim złożyła. Postawa i ruch biodrem przy strzale sugeruje, że to nie jej pierwsze rodeo.
Mi to sugeruje szkolenie u murzyna.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie