👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kirwa, ile one mają lat? Moja córka za 10 lat też taka będzie??? Nie mogę się doczekać

Po co ta agresja. Pomógłbym jak tylko umiem i tym co mam aby zaspokoić i uniknąć tej awantury o brak bolca.
Ta co dostala (oby zero powaznego urazu) moze od razu z liceum na emeryture. Pod warunkiem,ze rodzice agresora sa bogaci. Tzn. byli bogaci. Bo prawnicy juz sie im ladnie dobiora do dupy

tam blondyna może i dobrze ze poszła spać bo i tak wyglądała i gadała coś nie mrawo tak jak by spaliła gieta !
encoder178 napisał/a:
Nie żeby coś, ale to facet decyduje gdzie wsadzić sikorkę, a nie kobieta komu nałożyć gniazdko
Ty tak na poważnie? Jaka martwica mózgu...
Juz wiem dlaczego tyle jest głosów za pisem.
Chyba trzeba powoli zaczac sie pakowac, sprzedac majatek i zostawic was w tym nocniku z gównem aż zgnijecie, ha tfuu!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie