Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Velterwald 2015-04-13, 8:54 2
Czekajcie... Czy mi się wydaje czy takie składane samochody to te co się składają podczas wypadku z ludźmi w środku?
Zgłoś
Kopcio 2015-04-13, 9:21
To raczej wygląda na odnowienie ramy i wymiany części na nieskorodowane.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-13, 18:33 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zaq1224 2015-04-13, 22:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-13, 23:47
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-14, 0:18
elektrodowa fajna sprawa, tylko do blacharki sie nie nadaje
Zgłoś
picek444 2015-04-14, 0:34 1
A, dam piwo, niech leci na główną, niech się młodzież przyucza do zawodu
Zgłoś
Nikodem_Szulcc 2015-04-14, 2:06 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-14, 19:15
hehe dzięki picek
Zgłoś
FuFu. 2015-04-14, 19:53 4
Pierwsza klatka dała mi nadzieję, że koleś spawa jakiś bolid formuły czy coś na ten styl, ale później było już tylko gorzej.
Zgłoś
puszkafarby 2015-04-14, 20:55 2
Aż się zalogowałem, żeby dodać ten komentarz. Nie robię tego normalnie, z lenistwa, nie chce mi się tych kilku kliknięć... ale tym razem to nie wytrzymałem, dodam komentarz. Pan blacharz mnie tak wkUuuu swoim filmikiem, a dokładnie podejściem do świata, że nie wytrzymałem...

W takcie złożonej wymiany, bo nikt mi nie powie, że przespawanie połowy auta to nie poważna modyfikacja, mówi "uważajcie na przewody hamulcowe, żeby ich nie pouszkadzać bla bla - tutaj są już w opłakanym stanie hi hi ha kuźwa ha" i odstawia je na bok i do roboty wraca z kątówką.... no ja pierrr... to jakim trzeba być półmózgiem, żeby tych przewodów, mając je na wierzchu nie wymienić. I jeździ taka trumna na kókach... przez takich właśnie prostaków... JAK KUŹWA MOŻNA WIDZIEĆ ŻE PRZEWODY SĄ ZUŻYTE I TO OLAĆ W TRAKCIE TAKIEJ ROBOTY....

Życzę miękkich drzew i rowów na drodze, oby nie było tam kobiet i dziatków...
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-14, 21:23
Zgłoś
Jo 2015-04-14, 21:30 6
Zgłoś
koziol666 2015-04-14, 21:36 4
puszkafarby napisał/a:

Aż się zalogowałem, żeby dodać ten komentarz. Nie robię tego normalnie, z lenistwa, nie chce mi się tych kilku kliknięć... ale tym razem to nie wytrzymałem, dodam komentarz. Pan blacharz mnie tak wkUuuu swoim filmikiem, a dokładnie podejściem do świata, że nie wytrzymałem...

W takcie złożonej wymiany, bo nikt mi nie powie, że przespawanie połowy auta to nie poważna modyfikacja, mówi "uważajcie na przewody hamulcowe, żeby ich nie pouszkadzać bla bla - tutaj są już w opłakanym stanie hi hi ha kuźwa ha" i odstawia je na bok i do roboty wraca z kątówką.... no ja pierrr... to jakim trzeba być półmózgiem, żeby tych przewodów, mając je na wierzchu nie wymienić. I jeździ taka trumna na kókach... przez takich właśnie prostaków... JAK KUŹWA MOŻNA WIDZIEĆ ŻE PRZEWODY SĄ ZUŻYTE I TO OLAĆ W TRAKCIE TAKIEJ ROBOTY....

Życzę miękkich drzew i rowów na drodze, oby nie było tam kobiet i dziatków...

Założę się, że w życiu nie miałeś narzędzi w ręce, wracaj do gimbazy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem