Cytat:
czy to tylko kumulacja czy już dzień powszedni europy?
![]()
To jej upadek...
Jestem zaskoczony, że żadnych ofiar śmiertelnych, chyba cisza wyborcza we Francji
To jest początek końca

podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl

Niebawem to oni będą śpiewać piosenki "nic się nie stało..."
@up
Albo snu o dolinie budki suflera.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Albo snu o dolinie budki suflera.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Przeglądaj jakieś c🤬jowe szmiry, ekscytuj się tym, że tania sensacja jest w modzie.
Tak było, jest i będzie, terroryści są w modzie, więc generują wejścia, więc jeśli się nap🤬li o nich newsów na głównej, to będzie więcej wejść, więcej reklam, więcej hajsu. W dodatku temat nie wymaga ani specjalnych badań, ani sprawdzania faktów, po prostu przep🤬la się nagłówki z innych stron.
Tak było, jest i będzie, terroryści są w modzie, więc generują wejścia, więc jeśli się nap🤬li o nich newsów na głównej, to będzie więcej wejść, więcej reklam, więcej hajsu. W dodatku temat nie wymaga ani specjalnych badań, ani sprawdzania faktów, po prostu przep🤬la się nagłówki z innych stron.
Cytat:
Przeglądaj jakieś c🤬jowe szmiry, ekscytuj się tym, że tania sensacja jest w modzie.
mądrze waść gaworzy, co nie zmienia faktu, że ciapaki to zło

I oczywiście mamy już polski humanizm imperialny. Muszą wybrać takiego prezydenta, który będzie dobry dla nas. To zawsze jest brane pod uwagę, bo wszyscy się z nami liczą.
Przeczytałem - "...Niemiec przejechał tysiące talibów" ... to się nazywa "czytanie" życzeniowe.

Jeśli są tu jacyś fani Le Pen, to mam coś dla was, kuce: