Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ps na karcie graf.
Obrazek
Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!
no niestety jako pctowiec funboy i entuzjasta musze powiedzieć, że ciezko by było sama karta graficzna na podobnmym poziomie 1400-1600 zł 350+500 zł płyta glowna 2 x 4 gb ram okolo 300 zł (dobrego ramu) procesor 800-1400 zł zasilacz 250-500 zł obudowa 150-400 zł monitor od 399-10 000 (zalezy kto co lubi

Jak na maszynce bedzie dało się zainstalować win7 to kupuje od razu.
To żeby odpalić grę muszę jeszcze umieć: dobrać komponenty, zainstalować drivery, aktualizować grę, zoptymalizować sterowniki, borykać się z niekompatybilnością sprzętu, emulować pada etc itp.
W konsoli wkładam nośnik i gram. Simply as that.
I wlaśnie dla takich ludzi jak Ty są konsole. Ale nie mów, że mają jakaś przewagę nad PCetami, bo jeżeli czegoś nie wiesz lub się na czymś nie znasz to nie znaczy, że to jest gorsze. To tak jakbyś mówił że samochody są złe, bo nie umiesz jeździć bo dużo rzeczy trzeba wykonywać na raz i dlatego wolisz hulajnogę, bo wystarczy odpychać się nogą i uparcie byś twierdził, że hulajnoga jest lepsza od samochodu.
Obrazek
Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!
Jak ja mam w salonie 60 cali telewizor to bede co dzien albo drugi lecial odpinal kompa i robil mlyn zeby zagrac sobie troszke

"microshit, microgowno" - pisze to gosciu z poziomu Windowsa
OOOOOOOOOOOOOOO IRONIO![]()
jaka pewność że klikam krecie z wingówna?

To żeby odpalić grę muszę jeszcze umieć: dobrać komponenty, zainstalować drivery, aktualizować grę, zoptymalizować sterowniki, borykać się z niekompatybilnością sprzętu, emulować pada etc itp.
No widzisz, czyli konsole są dla debili.
I wlaśnie dla takich ludzi jak Ty są konsole. Ale nie mów, że mają jakaś przewagę nad PCetami, bo jeżeli czegoś nie wiesz lub się na czymś nie znasz to nie znaczy, że to jest gorsze. To tak jakbyś mówił że samochody są złe, bo nie umiesz jeździć bo dużo rzeczy trzeba wykonywać na raz i dlatego wolisz hulajnogę, bo wystarczy odpychać się nogą i uparcie byś twierdził, że hulajnoga jest lepsza od samochodu.
Załóżmy, że to ogarniam i potrafię odpalić grę na PC. Lecz następuje to po paru godzinach jak to wszystko już zacznie działać tak jak chciałem. Samo przecież się nie skonfiguruje i wymaga to czasu. Nie wspominając o tym kiedy wyjdą sterowniki i patche, bez których coraz częściej grać się nie da.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie