Już wiadomo co będzie stało na półeczce koło tv
@UP jak ci starzy kupią to na pewno
@Up
Sie odezwal, urodziles sie w dzien dziecka zeby podwojnie od starych zdzierac.
Musiałbym jeszcze wpisać dobrą datę w profil to byś się mógł popisać, ale c🤬ja ci się udało.
Prawda jest taka - PS4 przejmuje nową generację!
podpis użytkownika
drum'n'bass | dubstep | breakcore
Konto usunięte
2013-06-12, 0:37
aż mi się szkoda tego gościa od majkrosoftu zrobiło
Konto usunięte
2013-06-12, 0:37
Jakoś mi się k🤬a nie chce wierzyć w tą piękną cene ps4

nie całe 400 baksów ? tylko 1200 zł ? nie wierze, że w Polsce będzie taka cena
coś fanboje xklocka się nie odzywają
Microshit jest nastawiony na kaskę i to ich zgubiło
Gratulacje dla speców od marketingu sony!
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw
Konto usunięte
2013-06-12, 0:41
muahahaha i teraz moge zasmiac sie w twarz kazdenu kto mowil mi ze xbox jest lepszy od pleya muahahaha!!!!!!!
Szkoda tylko że wideo jest tak ładnie pocięte ;] To buczenie było na gościa że się ciągle zacinał a nie na cenę. Nie zmienia to jednak faktu że płacenie za używki ssie i dlatego PS4 jest na liście kupna.
Konto usunięte
2013-06-12, 0:47
Loq14 napisał/a:
@UP jak ci starzy kupią to na pewno
Co nie zmienia faktu, że on go będzie miał a ty nie
Wielcy k🤬a analityycy rynku tutaj, widze. Prawda jest taka, ze przedsprzedaz konsol mowi zupelnie co innego - Microsoft jest przed Sony. P🤬licie, ze SONY wygralo ta generacje konsol a tak naprawde bedzie tak samo jak w poprzedniej - mniej wiecej 50-50. Znowu swiat podzieli sie na niebieskich i zielonych, taka jest k🤬a kolej rzeczy. Ale polaczki i tak beda hejcic jak poj🤬i, bo kupili PS3 mimo, ze nie maja w co grac, bo ich nie stac. Az sie k🤬a zalogowalem, bo ta nagonka jest jakas zalosna. Najpierw pojazdy na MS za platny net, teraz Sony tez bedzie mialo platny net, wiec cisza. Do premiery Xbox One jeszcze duuuuzo czasu, wiec moze przejrza na oczy.
PS. PC - SZACH MAT, konsolowcy.