Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obrazek
Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!
Oj synek widać że nigdy nie miałeś konsoli i nie wiesz z czym to się je.

Tyle w temacie konsolowców napinaczy. Za cene konsoli złożycie dobrego kompa, który pociągnie te gry, na dodatek wejdziecie na neta, napiszecie jakiś dokument, a nawet uwaga! Obejrzycie film.
Do komputera możecie podłączyć pada z tych waszych konsol i będzie śmigał. Magia!
Zdajesz sobie z tego sprawę, cwaniaczku, że najlepsze gry nie wychodzą w ogóle na PC?

Obrazek
Co fakt to fakt , za tą cenę można złożyć naprawdę dobrego pc'ta . Lecz fakt pozostaje faktem że gdy kupisz konsolę służy ona parę dobrych lat i nieustannie grasz w gry na godnych wymaganiach graficznych a w komputerze co ? Ot gówno , po pół roku po tym jak zakupisz komputer za 500 eu będziesz grał w gry na low wymaganiach aż nareszcie po czasie twój komputer nie będzie spęłniał minimalnych wymagań sprzętowych . Zaczyna się dokupowanie nowych komponentów i tak w kółko ,bo inaczej nie pograsz sobie bracieDla tego jestem zwolennikiem konsol , służą przez wiele lat

Że niby te konsole nie mają dostępu do internetu i możliwości odtwarzania filmów? Chyba mówisz o pierwszych generacjach konsoli PS i xbox.
Poza tym nie wszystkie lepsze gry są wydawane również na PC. A komputery są póki co za słabe żeby pociągnąć emulator takiego PS3 czy x360. Żałuj że jesteś ograniczony tylko do swojego kochanego peceta, bo ignorujesz wiele wartych uwagi tytułów/serii wydawanych wyłącznie na konsole

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie