Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
banerr 2024-08-26, 16:11 4
Siriuz napisał/a:

Fajne rusycyzmy znasz, z domu wyniesione?

Język wroga trzeba znać. Ale co taka p🤬deczka jak ty może o tym wiedzieć.
Zgłoś
Siriuz 2024-08-26, 16:55
pazuzu napisał/a:

Proszę bardzo, więc następnym razem przemyśl zanim napiszesz coś głupiego 😀

A powiedz mi jeszcze, co tam ten Tusk teraz robi aby przeciwdziałać importowi murzynków?

[ Dodano 2024-08-26, 16:57 ]
banerr napisał/a:

Język wroga trzeba znać. Ale co taka p🤬deczka jak ty może o tym wiedzieć.

Może i znać warto, ale tylko debil będzie go używał w miejsce języka ojczystego. Rzecz w tym, iż wątpię, że Twoją ojczyzną jest Polska.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
banerr 2024-08-26, 17:01 4
Siriuz napisał/a:

A powiedz mi jeszcze, co tam ten Tusk teraz robi aby przeciwdziałać importowi murzynków?
Może i znać warto, ale tylko debil będzie go używał w miejsce języka ojczystego. Rzecz w tym, iż wątpię, że Twoją ojczyzną jest Polska.

Przecież to twój język ojczysty. Napisałem tak żebyś zrozumiał.
Zgłoś
420710247365 2024-08-26, 17:03
Po nakryciach głowy wnioskuję że jest piątek i muzułmany stoją w kolejce do jedynego w okolicy meczetu. Kobiet nie ma bo u nich jest rozdzielnopłciowość religijna. Nie chodzą razem na gimnastykę na dywaniku.
Taka sytuacja potrwa dopóki nie zbudują więcej meczetów.
Zgłoś
G................d 2024-08-26, 17:05 2
darek1234 napisał/a:

Razem sobie lodzika pociągnijcie

Tak samo jak robisz to że swoim kolegą ?
Zgłoś
Siriuz 2024-08-26, 17:08
banerr napisał/a:

Przecież to twój język ojczysty. Napisałem tak żebyś zrozumiał.

Nie, moim językiem ojczystym jest polski. Pomyliłeś mnie ze swoim starym.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
pazuzu 2024-08-26, 17:21 5
Siriuz napisał/a:

.

A chociażby zminil prawo żeby żołnierze nie bali się strzelać na granicy. Dodatkowo podczas glowsownia w UE nad paktem migracyjnym był przeciwko wszystkim punkotm i głosowal przeciw
Kolejna rzecz uległ zawieszeniu udziału MSZ w Programie Poland.Business Harbour gdzie pis to wymyślił i wydał 90 tys wiz głównie dla osób z Rosji i Białorusi już po wybuchu wojny na Ukrainie, jakbysmy malo tu mieli agentów z rosji.

Także jak widzisz dowodow jest pełno na to że to właśnie Tusk chroni przed hołotą.
Pogódź się z tym 🙂
Zgłoś
Siriuz 2024-08-26, 17:28
pazuzu napisał/a:

A chociażby zminil prawo żeby żołnierze nie bali się strzelać na granicy. Dodatkowo podczas glowsownia w UE nad paktem migracyjnym był przeciwko wszystkim punkotm i głosowal przeciw
Kolejna rzecz uległ zawieszeniu udziału MSZ w Programie Poland.Business Harbour gdzie pis to wymyślił i wydał 90 tys wiz głównie dla osób z Rosji i Białorusi już po wybuchu wojny na Ukrainie, jakbysmy malo tu mieli agentów z rosji.
Także jak widzisz dowodow jest pełno na to że to właśnie Tusk chroni przed hołotą.
Pogódź się z tym 🙂

Tak, prawdą jest, że razem z PiS głosowali przeciwko paktowi. Mimo to pakt przeszedł. Strzelanie na granicy to akurat mały problem, bo zalew imigrantów grozi nam z zachodu. Dlaczego imigranci nie są deportowani? Dlaczego nie wtrzymano programów socjalnych dla imigrantów?

podpis użytkownika

Zgłoś
smc 2024-08-26, 17:33
W mojej okolicy największą grupą obcokrajowców są Angole.

J🤬 ich prądem, powinni ich wszystkich zatopić w kanale La Manche na tych ich pontonach.
Zgłoś
seeed71 2024-08-26, 17:35
I co to ma pokazać? Jedna ulica z kolorowymi. Podajcie dane odnośnie rozkładu na całe miasto i ile to procent. Poza tym to Lizbona wgl? Muszę tablice rejestracyjne i tabliczki zobaczyć
Zgłoś
pazuzu 2024-08-26, 18:07
Siriuz napisał/a:

Tak, prawdą jest, że razem z PiS głosowali przeciwko paktowi. Mimo to pakt przeszedł. Strzelanie na granicy to akurat mały problem, bo zalew imigrantów grozi nam z zachodu. Dlaczego imigranci nie są deportowani? Dlaczego nie wtrzymano programów socjalnych dla imigrantów?

Czy ja wiem czy oni z zachodu tu przychodzą, chyba nie, mamy za słaby socjal w porównaniu z Niemcami, Francja czy Szwecja. A co do deportacji i odebrania socjalow też jestem ciekawy dlaczego tego nie ma. Może u nas jest za mało imigrantów niepracujących i nie pobierają socjali a też nie ma za co ich deportowac. Nie wiem ale przyklasne każdej partii która będzie chciała odsyłać każdego imigranta który złamie prawo albo przez rok nie znajdzie pracy w naszym kraju
Zgłoś
tyczka333 2024-08-26, 18:13 6
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

już niedługo to samo w Polsce, Tusk pakt migracyjny podpisał w Brukseli. Uśmiechnijcie się...

Yntelygencie jak na razie to pis naściągał takich ludzi do polski. WILLA+
Zgłoś
corpo_kills_me 2024-08-26, 18:14 8
Do wszystkich kretynów i pisowskich obciągaczy, to referendum nad którym się brandzlujecie nie miało i, gdyby było jeszcze jedno w przyszłści na ten temat, to nie będzie mieć żadnego znaczenia. To było zagranie pod wybory bo Wasz bóg kaczyński myślał, że zgarnie więcej głosów tak jak magicznymi obniżkami cen paliwa. W tym kraju referendum nie ma żadnej mocy prawnej. Nawet jakby wyszło 100% przeciw imigracji to i tak dostalibyście pod strzeche swojego murzyna. Zmieńcie płytę w końcu o tym referendum debile.
Zgłoś
banerr 2024-08-26, 18:37
Siriuz napisał/a:

Nie, moim językiem ojczystym jest polski. Pomyliłeś mnie ze swoim starym.

Napisz jeszcze coś o mojej starej dzieciaku.
Zgłoś
Siriuz 2024-08-26, 18:51
banerr napisał/a:

Napisz jeszcze coś o mojej starej dzieciaku.

Pisałem o Twoim starym, ale skoro nawet Tobie się myli to jeden c🤬j.

[ Dodano 2024-08-26, 18:55 ]
corpo_kills_me napisał/a:

Do wszystkich kretynów i pisowskich obciągaczy, to referendum nad którym się brandzlujecie nie miało i, gdyby było jeszcze jedno w przyszłści na ten temat, to nie będzie mieć żadnego znaczenia. To było zagranie pod wybory bo Wasz bóg kaczyński myślał, że zgarnie więcej głosów tak jak magicznymi obniżkami cen paliwa. W tym kraju referendum nie ma żadnej mocy prawnej. Nawet jakby wyszło 100% przeciw imigracji to i tak dostalibyście pod strzeche swojego murzyna. Zmieńcie płytę w końcu o tym referendum debile.

Jaki miałeś problem, żeby iść i postawić krzyżyk, że nie chcesz imigrantów? Duma antypisowska się odezwała? Nie chciałeś zobaczyć co rząd zrobi gdyby to referendum było ważne? Skoro nie miało ono znaczenia to k🤬a po c🤬j bojkotować? Sam sobie usta kneblujesz?

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie