Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Centurion 2024-08-26, 19:01 2

A ta kolejka jest do meczetu. Można sprawdzić na Google Maps

maps.app.goo.gl/qsEjf7cNzxH5Tidw8

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
banerr 2024-08-26, 19:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Siriuz 2024-08-26, 19:08
pazuzu napisał/a:

Czy ja wiem czy oni z zachodu tu przychodzą, chyba nie, mamy za słaby socjal w porównaniu z Niemcami, Francja czy Szwecja. A co do deportacji i odebrania socjalow też jestem ciekawy dlaczego tego nie ma. Może u nas jest za mało imigrantów niepracujących i nie pobierają socjali a też nie ma za co ich deportowac. Nie wiem ale przyklasne każdej partii która będzie chciała odsyłać każdego imigranta który złamie prawo albo przez rok nie znajdzie pracy w naszym kraju

Słyszałeś o zrównaniu świadczeń socjalnych? Imigranci mają dostawać tyle co w Niemczech, żeby nie uciekać. Czyli dostawaliby większe zasiłki niż Polacy. Wszystko jest teraz w rękach Tuska. Zobaczymy co z tego wyjdzie?
Zgłoś
przemek6508 2024-08-26, 19:38
Czym prędzej odesłać ich na czarny ląd. Najlepiej tym samym pontonem co przybyli.
Zgłoś
darek1234 2024-08-26, 19:49
Gerald napisał/a:

Tak samo jak robisz to że swoim kolegą ?

Nie, robię to z koleżanką
Zgłoś
BrianGriffin 2024-08-26, 19:51 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-08-26, 20:02
Zgłoś
corpo_kills_me 2024-08-26, 20:12 3
Zgłoś
Geraldinio 2024-08-26, 20:13 3
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

już niedługo to samo w Polsce, Tusk pakt migracyjny podpisał w Brukseli. Uśmiechnijcie się...

"już niedługo..." - kolejny z pierdyliona takich samych tekstów, nie sprawi, że spełni się wasze marzenie i Tusk wpuści inżynierów. Muszą wam wystarczyć te setki tysięcy, którym już wydała mafia kaczyńskiego wizy i teraz srają do jeziora albo skaczą po samochodach, czy piją piwo na przystanku pks.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
konto usunięte 2024-08-26, 20:23
Zgłoś
Siriuz 2024-08-26, 20:43 1
Zgłoś
darek1234 2024-08-26, 21:32
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2024-08-26, 21:44 1
Geraldinio napisał/a:

"już niedługo..." - kolejny z pierdyliona takich samych tekstów, nie sprawi, że spełni się wasze marzenie i Tusk wpuści inżynierów. Muszą wam wystarczyć te setki tysięcy, którym już wydała mafia kaczyńskiego wizy i teraz srają do jeziora albo skaczą po samochodach, czy piją piwo na przystanku pks.

Bys poczytał coś więcej niż nagłówki Onetu... Finalnie prokuratura bodnara oskarżyła aparatczyków pisowskich o 268 sztuk wiz (nie tysięcy.)
I nie o wydanie, a o przyspieszenie wydania. Ot cała afera.
Pewne przeżywasz też aferę o fabryce amunicji, o 100mld itd... trzeba czerpać z różnych źródeł a nie zamykać się jak debil w swojej bańce.
Zgłoś
corpo_kills_me 2024-08-26, 21:50 1
Zgłoś
Siriuz 2024-08-26, 21:54 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem