Czy ja wiem czy oni z zachodu tu przychodzą, chyba nie, mamy za słaby socjal w porównaniu z Niemcami, Francja czy Szwecja. A co do deportacji i odebrania socjalow też jestem ciekawy dlaczego tego nie ma. Może u nas jest za mało imigrantów niepracujących i nie pobierają socjali a też nie ma za co ich deportowac. Nie wiem ale przyklasne każdej partii która będzie chciała odsyłać każdego imigranta który złamie prawo albo przez rok nie znajdzie pracy w naszym kraju
Słyszałeś o zrównaniu świadczeń socjalnych? Imigranci mają dostawać tyle co w Niemczech, żeby nie uciekać. Czyli dostawaliby większe zasiłki niż Polacy. Wszystko jest teraz w rękach Tuska. Zobaczymy co z tego wyjdzie?
Tak samo jak robisz to że swoim kolegą ?
Nie, robię to z koleżanką
już niedługo to samo w Polsce, Tusk pakt migracyjny podpisał w Brukseli. Uśmiechnijcie się...
"już niedługo..." - kolejny z pierdyliona takich samych tekstów, nie sprawi, że spełni się wasze marzenie i Tusk wpuści inżynierów. Muszą wam wystarczyć te setki tysięcy, którym już wydała mafia kaczyńskiego wizy i teraz srają do jeziora albo skaczą po samochodach, czy piją piwo na przystanku pks.
"już niedługo..." - kolejny z pierdyliona takich samych tekstów, nie sprawi, że spełni się wasze marzenie i Tusk wpuści inżynierów. Muszą wam wystarczyć te setki tysięcy, którym już wydała mafia kaczyńskiego wizy i teraz srają do jeziora albo skaczą po samochodach, czy piją piwo na przystanku pks.
Bys poczytał coś więcej niż nagłówki Onetu... Finalnie prokuratura bodnara oskarżyła aparatczyków pisowskich o 268 sztuk wiz (nie tysięcy.)
I nie o wydanie, a o przyspieszenie wydania. Ot cała afera.
Pewne przeżywasz też aferę o fabryce amunicji, o 100mld itd... trzeba czerpać z różnych źródeł a nie zamykać się jak debil w swojej bańce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie