Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Centurion 2024-08-26, 19:01 2

A ta kolejka jest do meczetu. Można sprawdzić na Google Maps

maps.app.goo.gl/qsEjf7cNzxH5Tidw8

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
banerr 2024-08-26, 19:04
Siriuz napisał/a:

Pisałem o Twoim starym, ale skoro nawet Tobie się myli to jeden c🤬j.

No i miałem rację. Polski to nie jest twój ojczysty język. Nie zrozumiałeś nawet tak prostego zdania.

Zgłoś
Siriuz 2024-08-26, 19:08
pazuzu napisał/a:

Czy ja wiem czy oni z zachodu tu przychodzą, chyba nie, mamy za słaby socjal w porównaniu z Niemcami, Francja czy Szwecja. A co do deportacji i odebrania socjalow też jestem ciekawy dlaczego tego nie ma. Może u nas jest za mało imigrantów niepracujących i nie pobierają socjali a też nie ma za co ich deportowac. Nie wiem ale przyklasne każdej partii która będzie chciała odsyłać każdego imigranta który złamie prawo albo przez rok nie znajdzie pracy w naszym kraju

Słyszałeś o zrównaniu świadczeń socjalnych? Imigranci mają dostawać tyle co w Niemczech, żeby nie uciekać. Czyli dostawaliby większe zasiłki niż Polacy. Wszystko jest teraz w rękach Tuska. Zobaczymy co z tego wyjdzie?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
przemek6508 2024-08-26, 19:38
Czym prędzej odesłać ich na czarny ląd. Najlepiej tym samym pontonem co przybyli.
Zgłoś
darek1234 2024-08-26, 19:49
Gerald napisał/a:

Tak samo jak robisz to że swoim kolegą ?

Nie, robię to z koleżanką
Zgłoś
BrianGriffin 2024-08-26, 19:51 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

już niedługo to samo w Polsce, Tusk pakt migracyjny podpisał w Brukseli. Uśmiechnijcie się...

pokaż podpisane zobowiązanie do przyjmowania ciapaków albo zamknij ryj

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-08-26, 20:02
BrianGriffin napisał/a:

pokaż podpisane zobowiązanie do przyjmowania ciapaków albo zamknij ryj

tak to do swojej matki się odzywaj parówo, ha tfu
Zgłoś
corpo_kills_me 2024-08-26, 20:12 3
Siriuz napisał/a:

Pisałem o Twoim starym, ale skoro nawet Tobie się myli to jeden c🤬j.
Jaki miałeś problem, żeby iść i postawić krzyżyk, że nie chcesz imigrantów? Duma antypisowska się odezwała? Nie chciałeś zobaczyć co rząd zrobi gdyby to referendum było ważne? Skoro nie miało ono znaczenia to k🤬a po c🤬j bojkotować? Sam sobie usta kneblujesz?

Nie chodzi o kneblowanie sobie ust tylko świadomość tego co się dzieje.
Ciąg myślowy polegający na tym, że jak Kaczyński zorganizował referendum z debilnymi pytaniami po to żeby takie lemingi jak Ty biegały i powtarzały, że oto jedyny Kaczyński patriota walczy z imigracją a Tusk zdrajca chce tu sprowadzić pół Afryki. Tylko półmózg patrzy na cały problem imigracji w ten sposób. Jak tylko pojawia się post na Sadistic pokazujący murzyna srającego do stawu to wkleja "a nie mówiłem? trza było głosować w referendum". No k🤬a jak z takim prowadzić jakąkolwiek poważną rozmowę?
Zgłoś
Geraldinio 2024-08-26, 20:13 3
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

już niedługo to samo w Polsce, Tusk pakt migracyjny podpisał w Brukseli. Uśmiechnijcie się...

"już niedługo..." - kolejny z pierdyliona takich samych tekstów, nie sprawi, że spełni się wasze marzenie i Tusk wpuści inżynierów. Muszą wam wystarczyć te setki tysięcy, którym już wydała mafia kaczyńskiego wizy i teraz srają do jeziora albo skaczą po samochodach, czy piją piwo na przystanku pks.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
G................d 2024-08-26, 20:23
darek1234 napisał/a:

Nie, robię to z koleżanką

Tak tak a ta "koleżanka" Ma k🤬sa 🤮🤮
Zgłoś
Siriuz 2024-08-26, 20:43 1
corpo_kills_me napisał/a:

Nie chodzi o kneblowanie sobie ust tylko świadomość tego co się dzieje.
Ciąg myślowy polegający na tym, że jak Kaczyński zorganizował referendum z debilnymi pytaniami po to żeby takie lemingi jak Ty biegały i powtarzały, że oto jedyny Kaczyński patriota walczy z imigracją a Tusk zdrajca chce tu sprowadzić pół Afryki. Tylko półmózg patrzy na cały problem imigracji w ten sposób. Jak tylko pojawia się post na Sadistic pokazujący murzyna srającego do stawu to wkleja "a nie mówiłem? trza było głosować w referendum". No k🤬a jak z takim prowadzić jakąkolwiek poważną rozmowę?

Typie. Sam masz przeprany mózg do granic możliwości, i sam jesteś lemingiem. Co ma k🤬a referendum do jakiejkolwiek j🤬ej opcji politycznej? Masz własne zdanie? Potrafisz się wypowiedzieć? Nie potrafisz udzielić prostej odpowiedzi na 4 pytania? Tusk Ci k🤬a zabronił brać udziału w referendum a Ty k🤬a posłuchałeś. Miałeś możliwość się wypowiedzieć, powiedzieć jakie jest Twoje zdanie a Ty jak debil wyrzuciłeś to do śmieci. Swoją drogą to ciekawe, że tylko jedna opcja polityczna zawsze miała problemy z referendami i to zawsze byli ci którzy dali mordy coś o konstytucji i wolnych mediach.... debile. Wyuczyli Cię odruchów Pawłowa i od razu się ślinisz na dźwięk dzwoneczka. Nie masz nawet dość świadomości aby pojąć co Tobą motywuje.

[ Dodano 2024-08-26, 20:45 ]
Geraldinio napisał/a:

"już niedługo..." - kolejny z pierdyliona takich samych tekstów, nie sprawi, że spełni się wasze marzenie i Tusk wpuści inżynierów. Muszą wam wystarczyć te setki tysięcy, którym już wydała mafia kaczyńskiego wizy i teraz srają do jeziora albo skaczą po samochodach, czy piją piwo na przystanku pks.

Dziwne, że srać zaczęli dopiero jak do władzy doszła koalicja 13 grudnia. Przez 8 lat był spokój.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
darek1234 2024-08-26, 21:32
Gerald napisał/a:

Tak tak a ta "koleżanka" Ma k🤬sa 🤮🤮

Chyba w twojej dupie
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2024-08-26, 21:44 1
Geraldinio napisał/a:

Bys poczytał coś więcej niż nagłówki Onetu... Finalnie prokuratura bodnara oskarżyła aparatczyków pisowskich o 268 sztuk wiz (nie tysięcy.)
I nie o wydanie, a o przyspieszenie wydania. Ot cała afera.
Pewne przeżywasz też aferę o fabryce amunicji, o 100mld itd... trzeba czerpać z różnych źródeł a nie zamykać się jak debil w swojej bańce.
Zgłoś
corpo_kills_me 2024-08-26, 21:50 1
Siriuz napisał/a:

Typie. Sam masz przeprany mózg do granic możliwości, i sam jesteś lemingiem. Co ma k🤬a referendum do jakiejkolwiek j🤬ej opcji politycznej? Masz własne zdanie? Potrafisz się wypowiedzieć? Nie potrafisz udzielić prostej odpowiedzi na 4 pytania? Tusk Ci k🤬a zabronił brać udziału w referendum a Ty k🤬a posłuchałeś. Miałeś możliwość się wypowiedzieć, powiedzieć jakie jest Twoje zdanie a Ty jak debil wyrzuciłeś to do śmieci. Swoją drogą to ciekawe, że tylko jedna opcja polityczna zawsze miała problemy z referendami i to zawsze byli ci którzy dali mordy coś o konstytucji i wolnych mediach.... debile. Wyuczyli Cię odruchów Pawłowa i od razu się ślinisz na dźwięk dzwoneczka. Nie masz nawet dość świadomości aby pojąć co Tobą motywuje.
Dziwne, że srać zaczęli dopiero jak do władzy doszła koalicja 13 grudnia. Przez 8 lat był spokój.

Nie brałem udziału w tym referendum ponieważ miałem je w dupie tak jak PiS i to jest moje zdanie a nie Tuska czy kogolwiek innego. C🤬j z tego, że mogłeś wyrazić własne zdanie skro ktoś się nim potem podciera referendowy fetyszysto. I btw nie głosowałem też na platformę bo należę akurat do ich negatywnego elektoratu. A chodź sobie na te referenda i pikniki PiSu. Gówno mnie to obchodzi. Jesteś tak samo ograniczony jak reszta tego kraju żyjąca w dualiźmie PiS-Platforma. Całe to pokolenie musi zdechnąć żeby się coś zmieniło.
Zgłoś
Siriuz 2024-08-26, 21:54 1
Adenoid_Hynkel napisał/a:

Bys poczytał coś więcej niż nagłówki Onetu... Finalnie prokuratura bodnara oskarżyła aparatczyków pisowskich o 268 sztuk wiz (nie tysięcy.)
I nie o wydanie, a o przyspieszenie wydania. Ot cała afera.
Pewne przeżywasz też aferę o fabryce amunicji, o 100mld itd... trzeba czerpać z różnych źródeł a nie zamykać się jak debil w swojej bańce.

Najlepsze jest to, że tu nie trzeba było żadnych śledztw żeby ustalić, że debile wyssali te liczby z palca. Są publicznie dostępne statystyki dot wydanych wiz z podziałem na narodowości. Wystarczy poszukać na stronach gov.pl. Dziwi mnie, że można sobie w koncesjonowanych mediach opowiadać tego typu kłamstwa wywołując społeczne poruszenie bez poniesienia żadnych konsekwencji. Za takie coś powinni im przyp🤬olić taką solidną karę finansową i nakazać codziennie przez następny rok w godzinie najwyższej oglądalności emitować sprostowanie. No ale k🤬a... żyjemy w gównostanie.

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie