Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mi się marzy że któregoś dnia wstanę rano, a we wszystkich wiadomościach trąbią że ukr-wojenkomat zaczyna porywać ukraków w Polsce i wywozić na dzikie pola... Piękny sen.
Mam znajomych Ukraińców - to spoko ludzie i nie chciałbym dla nich takiego losu. Wszyscy przyjechali tu przed wojną. Natomiast durnie, którzy zagłosowali na Zelenskiego powinni iść za jego radą i walczyć do ostatniego Ukraińca.
ucz się historii, bo lubi się powtarzać ,
prehistoria rzezi wołyńskiej :
"Pacyfikacja Ukraińców przez Polaków to akcja represyjna, którą władze II Rzeczypospolitej przeprowadziły na terenie południowo-wschodniej Polski w 1930 roku. Celem było stłumienie rosnących ukraińskich działań antyrządowych, które obejmowały sabotaż, podpalenia i protesty. Polska policja i wojsko w odpowiedzi stosowały brutalne środki: niszczono ukraińskie domy, zamykano szkoły, aresztowano liderów.
Działania miały zastraszyć Ukraińców i wymusić spokój, ale pogłębiły tylko konflikt między polską władzą a ukraińską mniejszością. W efekcie relacje między Polakami a Ukraińcami stawały się coraz bardziej napięte, co miało długotrwałe skutki."
"Rządy będą wykorzystywać wszelkie dostępne technologie, aby walczyć ze swoim głównym wrogiem - własną ludnością. "
Noam Chomsky
Czyli teraz trzeba ich wszystkich wymordować i wp🤬du będzie spokój
y że któregoś dnia wstanę rano, a we wszystkich wiadomościach trąbią że ukr-wojenkomat zaczyna porywać ukraków w Polsce i wywozić na dzikie pola... Piękny sen.
Nie wojenkomat, w WKU, nie Ukraińców a Polaków, i nie sen - a niedaleka przyszłość. Pobór wróci za max 5 lat - być może pierwsze ćwiczenia poborowych będą od razu pod Bahmutem.
Nie wojenkomat, w WKU, nie Ukraińców a Polaków, i nie sen - a niedaleka przyszłość. Pobór wróci za max 5 lat - być może pierwsze ćwiczenia poborowych będą od razu pod Bahmutem.

A możesz wyjaśnić co cię tak dziwi? Przecież to oczywiste, że pabór wróci - BA - cały czas obowoiązuje, jedynie jest zawieszony dla nowych rekrutów - rezerwa nadal otrzymuje wezwania na cwiczenia
pierwsze ćwiczenia poborowych będą od razu pod Bahmutem.
Tylko to mnie dziwi, i z tego powodu tego mema dałem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie