A mi się marzy że któregoś dnia wstanę rano, a we wszystkich wiadomościach trąbią że ukr-wojenkomat zaczyna porywać ukraków w Polsce i wywozić na dzikie pola... Piękny sen.
To tak nie działa, że obca żandarmeria przyjeżdża sobie do Polski i wyłapuje ludzi na ulicach, sami musielibyśmy to zrobić. Inna sprawa, że pewnie połowa tych niby ukrów w Polsce to ruskie k🤬y , z ukraińskim paszportem. To niestety dramat Ukrainy , zresztą podobnie jak krajów bałtyckich gdzie nawet do 30% społeczeństwa to nazwożone sowieckie robactwo
podpis użytkownika
czarna fortunanna sprawa, że pewnie połowa tych niby ukrów w Polsce to ruskie k🤬y , z ukraińskim paszportem.
Nie jestem wybredny w tym temacie.
Brać ich wszystkich jak leci !!!
A mi się marzy że któregoś dnia wstanę rano, a we wszystkich wiadomościach trąbią że ukr-wojenkomat zaczyna porywać ukraków w Polsce i wywozić na dzikie pola... Piękny sen.
Wez mi nawet nie mow takich rzeczy. Rozmarzylem sie. Tych zj🤬ych gruzinow, serbow i jakies inne dziadostwo ktorego pelno po kebabowniach niech tez biora. Skoro gosc z KRLD nagle stal sie buriatem, to Ci z lapanki moga byc ukraincami i na miesny szturm odbijac ziemie oligarchow! Och, piekny to byl sen.
Ale zaczyna mnie to wk🤬iac, ze j🤬e kebaby najmuja sobie lokal i na polowe chodnika na rynku rozstawiaja sie z p🤬lonymi krzeselkami i cala ta dzicz tam siedzi i belkocze w jakims gowno radzieckim jezyku. Miasteczko 15tysi mieszkancow, a w ciagu dnia coraz wiecej jakiegos brudnego bydla i cz🤬chow czarniejszych niz asfalt. Nie wyglada to dobrze.
Co za poj🤬y swiat. Nawet nie mozesz sobe kobiety porwac z jakiegos wygwizdowa, bo wszedzie jakies zwyrole powiesily kamery.
dzięki takim ""zwyrolom "" głównie i istnieje sadistic, z moich obserwacji, większość tematów które widziałem pochodzi właśnie z takich kamer...

Ty się lepiej tak nie rozmarzaj.
Nie po to POPiS wprowadził ustawę o noszeniu i zasadach użycia broni palnej przez obce służby i wojsko na terenie RP po za terenem strzelnicy i poligonu, aby z tego nie korzystali jak przyjdzie pora.
Zdaje się, że to była ustawa o numerze 1033.
Oglądałeś film "Samowolka".
W wojsku sztuka jest sztuka.
Gdyby Twoje marzenia wprowadzili w czyn, to pierwszego złapali by Ciebie, pobili do nieprzytomności i obudziłbyś się już na linii frontu, albo na stole operacyjnym jak Ci wyrzynają nerki i wątrobę.
Myślisz, że ktoś by to sprawdzał?
O Ty naiwny! xD
ucz się historii, bo lubi się powtarzać ,
prehistoria rzezi wołyńskiej :
"Pacyfikacja Ukraińców przez Polaków to akcja represyjna, którą władze II Rzeczypospolitej przeprowadziły na terenie południowo-wschodniej Polski w 1930 roku. Celem było stłumienie rosnących ukraińskich działań antyrządowych, które obejmowały sabotaż, podpalenia i protesty. Polska policja i wojsko w odpowiedzi stosowały brutalne środki: niszczono ukraińskie domy, zamykano szkoły, aresztowano liderów.
Działania miały zastraszyć Ukraińców i wymusić spokój, ale pogłębiły tylko konflikt między polską władzą a ukraińską mniejszością. W efekcie relacje między Polakami a Ukraińcami stawały się coraz bardziej napięte, co miało długotrwałe skutki."
"Rządy będą wykorzystywać wszelkie dostępne technologie, aby walczyć ze swoim głównym wrogiem - własną ludnością. "
Noam Chomsky
Gdyby Twoje marzenia wprowadzili w czyn, to pierwszego złapali by Ciebie, pobili do nieprzytomności i obudziłbyś się już na linii frontu, albo na stole operacyjnym jak Ci wyrzynają nerki i wątrobę.
Myślisz, że ktoś by to sprawdzał?
O Ty naiwny! xD
A za co mieli by mnie pobić itp. ? Czy ja ukrop czy rusek jestem? co ty p🤬lisz typie. Nie pij tyle, chyba że Z Kijowa do mnie piszesz czy Moskwy. To by wiele tłumaczyło.
[ Dodano 2024-11-05, 20:25 ]
ucz się historii, bo lubi się powtarzać ,
prehistoria rzezi wołyńskiej :
"Pacyfikacja Ukraińców przez Polaków to akcja represyjna, którą władze II Rzeczypospolitej przeprowadziły na terenie południowo-wschodniej Polski w 1930 roku. Celem było stłumienie rosnących ukraińskich działań antyrządowych, które obejmowały sabotaż, podpalenia i protesty. Polska policja i wojsko w odpowiedzi stosowały brutalne środki: niszczono ukraińskie domy, zamykano szkoły, aresztowano liderów.
Działania miały zastraszyć Ukraińców i wymusić spokój, ale pogłębiły tylko konflikt między polską władzą a ukraińską mniejszością. W efekcie relacje między Polakami a Ukraińcami stawały się coraz bardziej napięte, co miało długotrwałe skutki."
"Rządy będą wykorzystywać wszelkie dostępne technologie, aby walczyć ze swoim głównym wrogiem - własną ludnością. "
Noam Chomsky
Uczyłem się pilnie Historii mojego Narodu, mojej Polski.
Więc nie cytuj mi tu dzieciaku ukraińskich Ż🤬dów( Noam Chomsky), i ich punktu widzenia. bardzo proszę. Bo to dla mnie żaden autorytet.
No chyba ze jesteś ukraińskim Ż🤬dem w Polsce, wtedy zrozumiem dla czego mi to cytujesz.
podpis użytkownika
jestem poj🤬yUczyłem się pilnie Historii mojego Narodu, mojej Polski.
spoko
a jaki ci żyje się przy ż🤬dach w Polsce ?
pokaż mi chociaż jednego nież🤬da na wysokim stanowisku?
nawet pedofil jp2 miał ż🤬dówkę starą Katz.. więc twój światopogląd jest ukształtowany przez ż🤬dowską edukacje, telewizję itd
przegrzał się mózg od tv i sadistic - napij się piwka- uspokój się
argument co do wieku jest na poziomie starej babci..
jeśli bym miał 80 lat - co to zmieni?
Wiek nie definiuje całkowicie osobowości czy kompetencji. Każda osoba ma unikalne doświadczenia, które wpływają na jej podejście i umiejętności.
czasami z wiekiem przychodzi mądrość, może goniła cię, ale byłeś szybszy i po prosu się zestarzałeś i jesteś zgorzkniały i pełen nienawiści do każdego kto ma odmienne zdanie od ciebie ...

spoko
a jaki ci żyje się przy ż🤬dach w Polsce ?
pokaż mi chociaż jednego nież🤬da na wysokim stanowisku?
nawet pedofil jp2 miał ż🤬dówkę starą Katz.. więc twój światopogląd jest ukształtowany przez ż🤬dowską edukacje, telewizję itd
..
Stary, teraz to popłynąłeś!
Jak można zarzucać JP2, że miał matkę ż🤬dówkę o nazwisku Katz? Przecież to absurd!
Jego matką była ż🤬dówka o nazwisku po matce Scholz!