Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:19
Pościg policji za motorem
SemirN • 2012-11-08, 21:14
Film trzyma lepsze napięcie niż niektóre fimy akcji. Z doświadczenia powiem, że jazda alarmowa w takich warunkach z taką prędkością wymaga jaj. Przy jakimkolwiek dziwnym zachowaniu innego uczestnika ruchu mogło to się źle skończyć

Można wyłączyć dźwięk bo tylko słychać praktycznie syrenę - mi to nie przeszkadza - raj dla ucha
Zgłoś
damian12091988 2012-11-08, 22:36 4
cb500 do ucieczki - ciekawe... w tłumie to i jeszcze by miał szanse ale na prostej to śmiech na sali motocykl do NAUKI nie do prób typu przecinak...
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 22:36
Słowenia?
Zgłoś
etapinceta 2012-11-08, 22:39
Wydaje mi się że to mogą być Węgry, albo jak przedmówca, Słowenia
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 22:45 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 22:48 1
fajny pościg

(to Czechy)
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 23:25
Fajny pościg i brawo dla kierowcy, w ogóle czym oni tam jeżdżą?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 23:25 1
Jak ucieka, to powinni strzelać- skoro ucieka, to widocznie czegoś się boi, szybki koniec pościgu i nie ma problemu punkty, mandaty.

Paru kretynów by odstrzelili i już kolejny by się zastanowił, czy uciekać, czy nie lepiej się zatrzymać.

Już nawet policjanci mają "kamerki"

Dodam jedno - widzę tam motor (dla wszystkich co uważają, że to motocykl hehe)
Zgłoś
Sanbi 2012-11-08, 23:38
Dubstep w tle
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 23:42 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marshal 2012-11-08, 23:43 4
Otoz to damian12091988 ma racje - CB500 do ucieczki? ulanska fantazja

Swoja droga ciekawe dlaczego go gonili - czy jakies blache wykroczenie i nagla adrenalina spowodowala,ze zaczal uciekac czy cos powaznego.

No i wg. mnie policjanci stworzyli wieksze zagrozenie niz motocykl
Zgłoś
jirki 2012-11-08, 23:58
Wiochmen napisał/a:

za co oni go gonili?

jedyne co mi do glowy przychodzi to za brak tablicy

właśnie... za co w ogóle go zaczęli gonić?? bo to trochę nienormalne jest, żeby ot tak, za nic rzucać się w pościg za zwykłym motocyklistą.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 0:06 1
no naprawdę mieli taki powód żeby go ścigać, że masakra...
Zgłoś
TomdeX 2012-11-09, 0:13 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 0:13
Zgłoś
czerwo64 2012-11-09, 0:25
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem