Film trzyma lepsze napięcie niż niektóre fimy akcji. Z doświadczenia powiem, że jazda alarmowa w takich warunkach z taką prędkością wymaga jaj. Przy jakimkolwiek dziwnym zachowaniu innego uczestnika ruchu mogło to się źle skończyć
Można wyłączyć dźwięk bo tylko słychać praktycznie syrenę - mi to nie przeszkadza - raj dla ucha
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2012-11-08, 21:32
Myślałem że mu przejedzie po łapach na końcu. ^^
konto usunięte
2012-11-08, 21:34
konto usunięte
2012-11-08, 21:35
Jak go tam chcieli przygnieść już myślałem ze nie wyjedzie twardy skubaniec + głupie polskie prawo - w przypadku zagrożenia dla innych uczestników ruchu policjant ma obowiązek zaprzestania pościgu za niegroźnym kierowcą pojazdu jednośladowego..
konto usunięte
2012-11-08, 21:36
Ja tam motoru tudzież motora nie widzę.
SemirN napisał/a:
Z doświadczenia powiem, że jazda alarmowa w takich warunkach z taką prędkością wymaga jaj. Przy jakimkolwiek dziwnym zachowaniu innego uczestnika ruchu mogło to się źle skończyć
)
Nie wymaga jaj tylko
braku wyobraźni. Bo stwarzają jeszcze większe zagrożenie. Zresztą sam przyznajesz w drugim zdaniu jak się mogło skończyć. Ale czego po podstawówce wymagać. W końcu dojdzie do wypadku i oczywiście wina będzie kogoś innego, a szanowni stróże prawa jeszcze dostaną premie z naszych pieniędzy.
Dobre dobre pała w łapie obraz z kamerki już nie pokrywa tego obszaru pewnie go "pouczył"
A co tak właściwie chodzi ?
Coś nabroił czy jazda po linii ?
Bodajże po pasie dla taxi.
konto usunięte
2012-11-08, 21:57
SemirN napisał/a:
Można wyłączyć dźwięk bo tylko słychać praktycznie syrenę - mi to nie przeszkadza - raj dla ucha
St. aspirant Semir Norbert?
Eth
2012-11-08, 22:02
konto usunięte
2012-11-08, 22:07
Ja uważam, że filmik był ciekawy i trzymający w niepewności. Według mnie była to dobra i udana pogoń za motocyklem. Można powiedzieć, że policjanici podejmując decyzję, co do pościgu nie użyli wyobraźni, ale podsumowując to wykonali podręcznikowe zatrzymanie.