Pościg
konto usunięte
• 2012-09-29, 9:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakiś nowy kawałek dubstepu w tle, nie słyszałem go jeszcze
Po dźwięku można wywnioskować, że akcja toczy się gdzieś w pobliżu wodospadu.
Czemu mnie nie dziwi widok dwóch czarnych potykających się o własne gacie?
odrzutowy model śmigłowca
konto usunięte
2012-09-29, 21:48
Nie rozumiem ludzi którzy próbują uciec przed policją. Jedzie nie dość że na autostradzie, śledzi go śmigłowiec [ nie wierzę żeby go nie słyszał lub widział ] to jeszcze łatwo założyć kolczatkę. K🤬a to nie gta, po wjechaniu do Pay'n'Spray gwiazdki nie znikają...
konto usunięte
2012-09-29, 23:59
jake piękne drogi
konto usunięte
2012-09-30, 0:25
Oni zawsze wychodzą zza ekranu i ich dorywają.
Czy okar19 juz nie raz wrzucil filmik k🤬a z jakims poj🤬ym dzwiekiem ktory rozj🤬 golosniki ?
socjalmmv napisał/a:
Nie rozumiem ludzi którzy próbują uciec przed policją. Jedzie nie dość że na autostradzie, śledzi go śmigłowiec [ nie wierzę żeby go nie słyszał lub widział ] to jeszcze łatwo założyć kolczatkę. K🤬a to nie gta, po wjechaniu do Pay'n'Spray gwiazdki nie znikają...
Jak to ?
to dźwięk nitra uciekającego samochodu
maku92 napisał/a:
Jak to ?
Trzeba wpisać aezakmi !
@pakicito
oho Strasburger ma konkurencje