📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:21
🔥
Chłopcy będą chłopcami
- teraz popularne

Mister_Klex napisał/a:
Mam powyżej 26 roku życiu także matole zgadza się, płace.
Polska język trudny mowa.
nck.pl/projekty-kulturalne/projekty/ojczysty-dodaj-do-ulubionych/cieka...
Łatwo wyzywać innych, ale czy nie powinieneś zacząć od siebie?
nowynick napisał/a:
Skręcili w prawo bo mieli zgłoszenie o pijanych, roznegliżowanych nastolatkach. Ktoś z Was pojechałby w takim wypadku za jakimś debilem za kierownicą? 😉
Podobno jakiś sebix miał sztukę jarania na chacie
@SQUOR
Napradę? Matko boska ,dziękuję że podzieliłeś się ze mną swoją jakże ewidentnie ogromną wiedzą. Naprawdę dziękuje, jeśli jest jeszcze coś inteligentnego co chciałbyś mi przekazać to zamieniam się w słuch.
[ Dodano 2025-04-27, 10:07 ]
Wybacz, panie filozof ale poligloci tak mają z polskim.
Napradę? Matko boska ,dziękuję że podzieliłeś się ze mną swoją jakże ewidentnie ogromną wiedzą. Naprawdę dziękuje, jeśli jest jeszcze coś inteligentnego co chciałbyś mi przekazać to zamieniam się w słuch.
[ Dodano 2025-04-27, 10:07 ]
żmij napisał/a:
Polska język trudny mowa.
Łatwo wyzywać innych, ale czy nie powinieneś zacząć od siebie?
Wybacz, panie filozof ale poligloci tak mają z polskim.
ufok napisał/a:
Radiowóz pewnie prowadziła zmywarka. Im zawsze prawa z lewą się myli. Po porstu skręciła w drugie lewo
Każdej się myli lewa z prawą, moja jak gdzieś jedziemy i mówię w prawo to zawsze dodaje ta od loda i wtedy bez problemu
Co to za muzyka dla upośledzonych dzieci z makaronem na łbie?
Ciekawy_Zycia napisał/a:
Poza autorem cała reszta to tacy sami idioci...! Policja skreca w prawo barany bo nie przypuszczali, że goniące auto skreci w lewe a właśnie w lewo jest ZAKAZ SKRETU W LEWO patrzcie tumoki na znaki!
I zajebiście, na trzeźwo to nawet nie ma co wchodzić na ten portal.
Foxtrotecho napisał/a:
dodaje ta od loda i wtedy bez problemu
Loda ręką?
Plac Miarki 😁 policja pojechała zgodnie z nakazem skrętu w prawo.... Logicznie 🤣
Jeszcze jest szansa taka że policja jechała na interwencję, a kolesiowi się wydawało że to jego ścigają.
O tej godzinie do Maka? Chyba, że promka na hot dogi na orlenie weszła
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie