Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mister_Klex 2025-04-26, 21:52
metyoo napisał/a:

i co w związku z tym paragrafem? napisałem, żebyś płacił więcej, a nie żebyś płacił w terminie!

Zrozumiałem że to ironicznie napisałeś. Z resztą już c🤬j z tym , i tak płace wystarczająco dużo tym c🤬jom a ostatnio mi chcieli matkę na hajs okraść.Mowa tu o całym tym systemie.
Zgłoś
darayavahus 2025-04-27, 6:03
NO i dobrze, c🤬j z taką "policją. Niech nabiorą więcej kalek, bab, patusów, idiotów i innego pasożytniczego elementu. Na pewno wtedy nikt im w ryj plkuł nie będzie.
Zgłoś
żmij 2025-04-27, 7:51 1
Mister_Klex napisał/a:

Mam powyżej 26 roku życiu także matole zgadza się, płace.

Polska język trudny mowa.

nck.pl/projekty-kulturalne/projekty/ojczysty-dodaj-do-ulubionych/cieka...
Łatwo wyzywać innych, ale czy nie powinieneś zacząć od siebie?

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
SQUOR 2025-04-27, 8:49 2
Mister_Klex napisał/a:

ej, ale wiesz że nawet 7 latek który kupi sobie loda to też płaci podatek? VAT. Wiesz prawda? Myślisz że podatki płacisz dopiero jak PIT wypełniasz...?

Zgłoś
Sztruks 2025-04-27, 9:09
nowynick napisał/a:

Skręcili w prawo bo mieli zgłoszenie o pijanych, roznegliżowanych nastolatkach. Ktoś z Was pojechałby w takim wypadku za jakimś debilem za kierownicą? 😉

Podobno jakiś sebix miał sztukę jarania na chacie
Zgłoś
Mister_Klex 2025-04-27, 10:06
@SQUOR

Napradę? Matko boska ,dziękuję że podzieliłeś się ze mną swoją jakże ewidentnie ogromną wiedzą. Naprawdę dziękuje, jeśli jest jeszcze coś inteligentnego co chciałbyś mi przekazać to zamieniam się w słuch.

[ Dodano 2025-04-27, 10:07 ]
żmij napisał/a:

Polska język trudny mowa.
Łatwo wyzywać innych, ale czy nie powinieneś zacząć od siebie?

Wybacz, panie filozof ale poligloci tak mają z polskim.
Zgłoś
Foxtrotecho 2025-04-27, 10:15
ufok napisał/a:

Radiowóz pewnie prowadziła zmywarka. Im zawsze prawa z lewą się myli. Po porstu skręciła w drugie lewo

Każdej się myli lewa z prawą, moja jak gdzieś jedziemy i mówię w prawo to zawsze dodaje ta od loda i wtedy bez problemu
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2025-04-27, 11:37 1
Co to za muzyka dla upośledzonych dzieci z makaronem na łbie?
Zgłoś
Bojajusz 2025-04-27, 11:47
Ciekawy_Zycia napisał/a:

Poza autorem cała reszta to tacy sami idioci...! Policja skreca w prawo barany bo nie przypuszczali, że goniące auto skreci w lewe a właśnie w lewo jest ZAKAZ SKRETU W LEWO patrzcie tumoki na znaki!

I zajebiście, na trzeźwo to nawet nie ma co wchodzić na ten portal.
Zgłoś
Driver19cm 2025-04-27, 12:17 1
Mister_Klex napisał/a:

Art. 57 § 1 kodeksu karno-skarbowego brzmi: "Podatnik, który uporczywie nie wpłaca w terminie podatku, podlega karze grzywny za wykroczenie skarbowe".

K🤬a, co za dałn. Już myślałem, że mnie nic nie zdziwi. A tutaj proszę, jakiś pet zaczyna rzygac paragrafami ....

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
ufok 2025-04-27, 13:03
Foxtrotecho napisał/a:

dodaje ta od loda i wtedy bez problemu

Loda ręką?
Zgłoś
Hyena83 2025-04-27, 13:20
Plac Miarki 😁 policja pojechała zgodnie z nakazem skrętu w prawo.... Logicznie 🤣
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-04-27, 14:51
metyoo napisał/a:

płać wyższe, bo są notorycznie niedofinansowani!

Za covid czyścili ludzi za brak bawełnianej szmaty na mordzie. Interweniowali w otwartych restauracjach, przyp🤬alali się o mycie aut na myjni.
Za pis dostali podwyżki i robili wszystko co partia chciała, nawet szukali telefonu dla jakiegoś pisowca co go zgubił.
C🤬j im w dupę. Milicja partyjna do j🤬ia obywatela.
Zgłoś
Mister_Klex 2025-04-27, 15:22
Driver19cm napisał/a:

K🤬a, co za dałn. Już myślałem, że mnie nic nie zdziwi. A tutaj proszę, jakiś pet zaczyna rzygac paragrafami ....

Nie zesraj się internetowy kozaku.
Zgłoś
metyoo 2025-04-27, 15:34 1
A4boNla3hon3 napisał/a:

Za covid czyścili ludzi za brak bawełnianej szmaty na mordzie. Interweniowali w otwartych restauracjach, przyp🤬alali się o mycie aut na myjni.
Za pis dostali podwyżki i robili wszystko co partia chciała, nawet szukali telefonu dla jakiegoś pisowca co go zgubił.
C🤬j im w dupę. Milicja partyjna do j🤬ia obywatela.

zaraz się zesrasz!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie