Policja, podobnie jak kurierzy UPS, skręca tylko w prawo.
podpis użytkownika
Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
Mister_Klex napisał/a:
I na to idą moje k🤬a podatki ?!?!
A w ogóle jakieś płacisz?
Poza autorem cała reszta to tacy sami idioci...! Policja skreca w prawo barany bo nie przypuszczali, że goniące auto skreci w lewe a właśnie w lewo jest ZAKAZ SKRETU W LEWO patrzcie tumoki na znaki!

[ Dodano: 2025-04-26, 19:33 ]
Ciekawy_Zycia napisał/a:
Poza autorem cała reszta to tacy sami idioci...! Policja skreca w prawo barany bo nie przypuszczali, że goniące auto skreci w lewe a właśnie w lewo jest ZAKAZ SKRETU W LEWO patrzcie tumoki na znaki!

Skręcili w prawo bo mieli zgłoszenie o pijanych, roznegliżowanych nastolatkach. Ktoś z Was pojechałby w takim wypadku za jakimś debilem za kierownicą? 😉
Mister_Klex napisał/a:
I na to idą moje k🤬a podatki ?!?!
płać wyższe, bo są notorycznie niedofinansowani!
Radiowóz pewnie prowadziła zmywarka. Im zawsze prawa z lewą się myli. Po porstu skręciła w drugie lewo
w 2 radiowozy po parku gonić łebka na hulajnodze potrafią bo łatwa robota . jak przychodzi co do czego to albo się sami postrzelą albo zgubią uciekającego .
Kriski napisał/a:
A w ogóle jakieś płacisz?
Mam powyżej 26 roku życiu także matole zgadza się, płace.
[ Dodano 2025-04-26, 21:46 ]
metyoo napisał/a:
płać wyższe, bo są notorycznie niedofinansowani!
Art. 57 § 1 kodeksu karno-skarbowego brzmi: "Podatnik, który uporczywie nie wpłaca w terminie podatku, podlega karze grzywny za wykroczenie skarbowe".
Mister_Klex napisał/a:
Mam powyżej 26 roku życiu także matole zgadza się, płace.
Art. 57 § 1 kodeksu karno-skarbowego brzmi: "Podatnik, który uporczywie nie wpłaca w terminie podatku, podlega karze grzywny za wykroczenie skarbowe".
i co w związku z tym paragrafem? napisałem, żebyś płacił więcej, a nie żebyś płacił w terminie!