📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

GTA sie naoglądał i próbował wyskoczyć z auta w trakcie jazdy.
NASI!!!
Powinniście być dumni że Polak dzielnie opierał się Szwabom i bronił honoru marki Audi.
Niestety ESP nie dało rady na poboczu przy 240 km/h, wstyd dla marki
Powinniście być dumni że Polak dzielnie opierał się Szwabom i bronił honoru marki Audi.
Niestety ESP nie dało rady na poboczu przy 240 km/h, wstyd dla marki

Takie audi z salonu to ja laptopem wykrajam. No dobra może nie ja ale znam świeże historie na temat apiąteczek
Nawet niedawno w Koszalinie wykroili ale bujali się nią po mieście i ich capnęli

Złodziej z zasadami u siebie nie kradnie
Nie potrzebnie go gonili, na autostradzie wystarczyła blokada na następnym zjeździe i pozamiatane. Teraz jest tylko rozpiździaj bo nie dość ze są ranni, dwie fury skasowane to jeszcze korek na 20 kilometrów.

Nie potrzebnie go gonili, na autostradzie wystarczyła blokada na następnym zjeździe i pozamiatane. Teraz jest tylko rozpiździaj bo nie dość ze są ranni, dwie fury skasowane to jeszcze korek na 20 kilometrów.
mazga50 napisał/a:
Polak jak już.
Cóż, lepiej kraść samochody, niż być folksdojczem plującym na swój kraj.
polaczek robaczek, jak już.
mazga50 napisał/a:
Polak jak już.
Cóż, lepiej kraść samochody, niż być folksdojczem plującym na swój kraj. Jesteś z Mazur czy ze Śląska? A może Kaszebe? Tam najwięcej takiego ścierwa było...
Tak cię starzy wychowali, dlatego mamy taką reputację na zachodzie. Wyobraź sobie, że lepiej być uczciwym folksdojczem, niż złodziejem.

tranzystor napisał/a:
Tak cię starzy wychowali, dlatego mamy taką reputację na zachodzie. Wyobraź sobie, że lepiej być uczciwym folksdojczem, niż złodziejem.
Najlepiej jest być martwym folksdojczem. Weź ustaw telefon na statywie i pokaż jak skaczesz na bańke z wieżowca. Trafisz na główną tego portalu i będzie w końcu z ciebie jakiś pożytek.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie