👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K🤬a jak od nowa filmik puścili myślałem, że jak wypadł, to j🤬y wsiadł z powrotem i dalej pojechał hahahaha!

Unfall, potwierdzam! Hasło brzmi UNFALL!
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Oczywiście za kierownicą skradzionego samochodu siedział polaken, reprezentant Przedmurza, łacińskiej cywilizacji i duma całego cebulowego narodu.
Loaloa napisał/a:
Oczywiście za kierownicą skradzionego samochodu siedział polaken, reprezentant Przedmurza, łacińskiej cywilizacji i duma całego cebulowego narodu.
Polak jak już.
Cóż, lepiej kraść samochody, niż być folksdojczem plującym na swój kraj. Jesteś z Mazur czy ze Śląska? A może Kaszebe? Tam najwięcej takiego ścierwa było...
no i gdzie te Janusze z tyróf szeryfy p🤬lone ? przejadą granicę to już jak gąski w rządku jadą ... i żaden nie wyprzedzi drugiego
petru23 napisał/a:
Polak, Krzysztof T.
Gdyby to był Bambo z Erytrei nic by nie napisali, żeby "nie tworzyć niesprawiedliwej atmosfery wokół niewinnych imigrantów"....

Wstyd mi za takich ludzi, że nosi ich ta sama ziemia co mnie.Powinni jak w Brazylii przestrzeni ręce,tylko RPG -7
Haha, dawno mnie tak końcówka nie rozj🤬a. Nie dość, że amator na takim szerokim pasie złapał pobocze i wyświrował poślizg, to jeszcze debil pasa nie miał zapiętego, zaj🤬 w coś banią i zemdlał. Karma nie czekała, od razu mu drzwi jeszcze otworzyla. Szkoda, że go nie rozjechali tym radiowozem. Gardzę frajerem.
PS Fajne BMW 5 F10 mam na sprzedaż na części, sprowadzony, brak przeglądu i briefu. Chętni?
PS Fajne BMW 5 F10 mam na sprzedaż na części, sprowadzony, brak przeglądu i briefu. Chętni?

mazga50 napisał/a:
Polak jak już.
Cóż, lepiej kraść samochody, niż być folksdojczem plującym na swój kraj. Jesteś z Mazur czy ze Śląska? A może Kaszebe? Tam najwięcej takiego ścierwa było...
Moga Ci pedzieć jedno, synek, jo jest ze Śląska, sam żodyn na Polska nie pluje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie