👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tibianus1991 napisał/a:
szopka by odciagnąć uwage od tego c🤬la co jechal bmw , pewnei to sami swoi
Przecież ten w bmw uderzając w drugie auto przy 250km/h tak że aż mu wyrwało koło z zawieszeniem nie miał prawa przeżyć. Podziwiam tych co w to wierzą.
nowynick napisał/a:
Dobrze wiedzieć, że mamy jeszcze w Warszawie prawdziwych policjantów
Chyba twoja stara, polska policja to dno
bakus1233 napisał/a:
Przecież ten w bmw uderzając w drugie auto przy 250km/h tak że aż mu wyrwało koło z zawieszeniem nie miał prawa przeżyć. Podziwiam tych co w to wierzą.
Dlaczego tak sądzisz, jeździłeś kiedyś czymś innym niż komar, składak, albo Golf 2?
Muzyka jak Piraci z Karaibow a glosy policjantow strasznie obesrane, jakby pierwszy raz tak szybko musieli jechac i brac w czyms takim udzial.
2,5 promila, brak OC, brak badań technicznych, cofnięte uprawnienia do prowadzenia pojazdów. Dodatkowo w aucie zabezpieczono substancje w formie proszku, więc można się spodziewać że gość był jeszcze nafurany czymś.
Całkiem dobre kombo. Szkoda że w Polsce tak mało punktowane
Całkiem dobre kombo. Szkoda że w Polsce tak mało punktowane

Brawo psy.
To chyba ten od wieńca przy pomniku smoleńskim. Jarek kazał go namierzyć to namierzyli
To chyba ten od wieńca przy pomniku smoleńskim. Jarek kazał go namierzyć to namierzyli
Takie rozczarowanie. Miałem nadzieję że to jednak okaże się na końcu dobry polak.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie