Facet zobaczył pijaka za kierownicą i poinformował policje. Prawidłowa reakcja tego pana, jak i policjantów.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:57
@uciuanygiecik
Bardzo smutny człowiek z ciebie musi być. Szkoda mi cie:(
Bardzo smutny człowiek z ciebie musi być. Szkoda mi cie:(
Nienawidze takiego konfidectwa i was pedały co sie przyłaczacie do pipierania ich. Jestescie tak tempi, a nie znacie k***a statystyk bo tylko 10% pijanych kierowców powoduje wypadki..z czego3% śmiertelne. Potraficie liczyć? to odejmijcie od 100% Zreszta to własnie wy pedały wracające z majowego weekendu lub ineej wiesniackiej rodzinnej schadzki do domciu. Tylko takie cioty jak wy sadole po trzezwemu zabijacie bo za długo jechał albo spanikował jak baba a alkohol to depresant, jeden z najslilniejszych srodkow uspokajających. ch*j was m dupe sadolowe konfidenty ciotowate
a jak wedlug ciebie powinien zareagowac?
a jak wedlug ciebie powinien zareagowac?
Nie pochwalam jazdy po pijaku, ani donoszenia. Więc mam mieszane uczucia. Coś jak moja fura spadająca w przepaść z teściową.
Prawidłowa reakcja to by była jakby wysiadł wtedy, gdy tamten się zatrzymał. Wtedy powinien go dojechać jak burą sukę.
A nie uważacie że pan kierowca już przy pierwszym postoju powinien go wytargać za szmaty z samochodu i wtedy dzwonić po naszą dzielną policję...? Tak tylko myślę.. jakby ktoś zginął to wtedy miałby tę osobę na sumieniu bo wolał za nim jechać i nagrywać plus ostrzegać mobilki zamiast na początku unieszkodliwić. chyba że rzeczywiście miał chrapkę na materiał na harda
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie