Facet zobaczył pijaka za kierownicą i poinformował policje. Prawidłowa reakcja tego pana, jak i policjantów.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proponuję zmienić -om na -ą, żeby nie było pościgu za pijanym analfabetą...
BongMan napisał/a:
Proponuję zmienić -om na -ą, żeby nie było pościgu za pijanym analfabetą...
Wstyd Panie BongMan. Tak to jest jak się po pijaku coś wrzuca, ale to nic nie usprawiedliwia. Pozdrawiam
konto usunięte
2013-04-27, 4:20
wzorowa postawa obywatelu.
Piwo dla wszystkich w tym filmiku, oczywiście poza burakiem z golfa. Bong, łyso ci?
@up
Fajnie ,że mamy eksperta tutaj.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Brawo dla tego Pana !!! Dziękujemy !
Chyba prawda:
"Zauważyliście, że jadąc autostradą wszyscy, którzy jadą wolniej od nas, to cioty, a ci, co jadą szybciej, to skończone debile?"
New Order - Confusion (Pump Panel Reconstruction) - miło z rana usłyszeć stary dobry kawałek
Poprawne zachowanie, być może uratowałeś komuś życie.
konto usunięte
2013-04-27, 10:39
No już straciłem nadzieję, ale znalazł się jednak kretyn który nazwał to konfidenctwem. Sadolu! jest jeszcze dla ciebie nadzieja!