Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Posiadanie Broni
konto usunięte • 2012-09-14, 16:36
Na głównej pojawiła się dyskusja na temat posiadania broni. Chciałem wam przedstawić zdanie TEGO tu na dole faceta, który według mnie bardzo dobrze gada. Dodam, że koleś jest byłym komandosem (spadochroniarze, bordowe berety, grupa (szturmowa/strzelców).

Pan Chmielo ma bardzo flegmatyczny sposób mówienia, co więcej dość nie dbały, ale słucha się go jak wujka z armii.

Więcej od siebie nie dodam, bo koleś właściwie wysyca ten temat, jeżeli chodzi o aspekt Polski.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KuroNoTenshi92 2012-09-14, 23:26
modzgi napisał/a:

@Kuro
Nikt nie zamierza debilom dawać broni.........
Po prostu udostępnić ją normalnym obywatelom. Zresztą i tak słyszałeś historyjki o policjantach i wojskowych, co tam się dzieje.
Po poprostu jak masz broń to masz szansę się obronić, myśle że nie bardzo rozumiesz o czym chmielu mówi. Patriotyzm to nic złego , wręcz odwrotnie a to że w dzisiejszych czasach robią z patriotów rasistów , a natomiast z wszelkich biedroniów grodzkich i innych takich co bakłażana w tyłku mieszczą bohaterów narodowych to to jest po prostu żałosne. W obecnej sytuacji cieżko patrzeć w przyszłość, z jednej strony owianą pedalstwem i dewiacją, natomiast z drugiej skrajnym dewotyzmem pokroju jihadu.
A tak btw. skąd wiesz że nie mam???

Skąd wiem, że nie masz? Napisałeś to w pierwszym zdaniu.

A tak na poważnie. Jak rozpoznać debila?
Testy psychologiczne, życiorys w komputerze, kontrole?
Ludzie to jest socjalizm to jest ten chory ustrój który szufladkował ludzi. Na każdego była teczka i państwo wiedziało o człowieku ZA DUŻO.
Dostaniecie broń, ale skończy się wam wolność osobista.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-14, 23:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-14, 23:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-14, 23:40
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-14, 23:54
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-14, 23:58
Ciekawe ile razy włamali mu się do domu, że potrzebuje broń palnej do obrony?
Zgłoś
!Timon 2012-09-15, 0:22
@up
Ty zapinasz pasy w samochodzie po wypadku?

W stanach nie broń morduje tylko czarni - jest ich 13% w USA a wg różnych źródeł do 60% więźniów. Niech nawet to będzie połowa.
Ile jest filmów na necie czy nawet teledysków gdzie murzyni bronią machają. To czarni kryminaliści [vel gangsterzy] są problemem a nie prawo posiadania broni.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 0:31 1
witex811 napisał/a:

Kiedyś mi ktoś mądry powiedział:

"Najlepsza broń to taka, którą kupujesz, posiadasz i nigdy jej nie używasz. Wtedy wiesz, że spełniła swoje zadanie".

Wielkie piwo dla Pana Chmiela, bo wreszcie ktoś powiedział prawdę na ten temat.

Pierdzielisz głupoty... Janusz Korwin-Mikke mówi o tym od 20 lat! Ciekawy jestem gdzie ty przez ten czas byłeś...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 0:49 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 1:54
Piwko za wypowiedź o posłach. Kolejny przykład na to, że w naszej rzeczywistości są równi i równiejsi.
Zgłoś
dziczek91 2012-09-15, 3:53
stany zjednoczone to kraj? dobre sobie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 4:05
Pierwszy temat w którym widzę większą liczbę osób piszących więcej niż 3 linijki.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 4:32
Zgłoś
MIhau_ 2012-09-15, 9:57
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-15, 10:04
no nie wiem czy wiecie ale jest coś takiego jak pozwolenie na broń wystarczy zrobić kupić i legalnie nosić
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem