Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
żmij 2025-03-10, 9:24 6
pikabu napisał/a:

Dwie osoby trafiły do szpitala

Kierownik fuckupa powinien trafić do gazu.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
romek134 2025-03-10, 9:29
kierownkk pickupa to kompletny debil
Zgłoś
Spasiba666 2025-03-10, 9:30 1
Gość z parasolem sprytny unik zapodał
Zgłoś
Damianos88 2025-03-10, 13:13 1
Spasiba666 napisał/a:

Gość z parasolem sprytny unik zapodał

To nie unik to przeznaczenie😜
Zgłoś
mihau89 2025-03-10, 13:16 2
Pierwsze co, torebka....
Zgłoś
elim 2025-03-10, 14:53
Gdyby nie motop🤬ka to pickup walił na tego pieszego, a tak to skończyło się na strachu dla niego.
Zgłoś
Quassar 2025-03-10, 15:06 2
przej🤬e chłop leży a baba patrzy czy torebka jest ok...
Zgłoś
sothis 2025-03-10, 15:24 1
mihau89 napisał/a:

Pierwsze co, torebka....

Quassar napisał/a:

przej🤬e chłop leży a baba patrzy czy torebka jest ok...

No masakrycznie to wyglada. Ale pomyślcie odwrotnie - leży tam wasza raszpla po 15 latach związku a obok porysowany motor. No co pierwsze byście sprawdzili?
Zgłoś
Quassar 2025-03-10, 15:57 2
sothis napisał/a:

No masakrycznie to wyglada. Ale pomyślcie odwrotnie - leży tam wasza raszpla po 15 latach związku a obok porysowany motor. No co pierwsze byście sprawdzili?

Kobiete, bo jak by byla zj🤬a to po już po 2 tygodniach nie była by moja a gdzie tam po 15 latach i elo.
tym bardziej żę szukanie obecnie normalnej dziewczyny powtarzam normalnej to jak szukanie perły w oceanie gówna, tym bardziej warto sobie o nią dbać i szanować.

Motor czy tam Auto co kolwiek dozbieram kase i sobie kupie nowy może nawet lepszy model znalezienie drugiej normalnej kobiety może być nie lada wyzwaniem. Szczególnie już na stare lata jak mowa o 15 letnim związku kiedy już wszystko wybrane i zostały tylko k🤬y i odpady na rynku matrymonialnym.

Także jeszcze raz sobie przemyśl swoją aluzje.
Bo jak masz k🤬e gdzie ważniejszy jest motor i ja to rozumiem to po c🤬j z nią sie jeszcze męczysz wyjeb morświna i sie nie męcz i ciesz sie na nowo życiem.
Zgłoś
sothis 2025-03-10, 16:01
Quassar napisał/a:

Kobiete, bo jak by byla zj🤬a to po już po 2 tygodniach nie była by moja a gdzie tam po 15 latach i elo.
tym bardziej żę szukanie obecnie normalnej dziewczyny powtarzam normalnej to jak szukanie perły w oceanie gówna, tym bardziej warto sobie o nią dbać i szanować.

No mnie by normalna nie chciała, także patrzę własnej perspektywy xD
Zgłoś
Quassar 2025-03-10, 16:04 1
sothis napisał/a:

No mnie by normalna nie chciała, także patrzę własnej perspektywy xD

No i potem zj🤬i ludzie mają te zj🤬e związki i sie całe życie nawzajem niszczą... zamiast żyć normalnie.
Do utylizacji i nie pozdrawiam.
Zgłoś
sothis 2025-03-10, 16:07
Quassar napisał/a:

No i potem zj🤬i ludzie mają te zj🤬e związki i sie całe życie nawzajem niszczą... zamiast żyć normalnie.
Do utylizacji i nie pozdrawiam.

Również serdecznie nie pozdrawiam normalnego kolegi od normalnych związków
Zgłoś
Quassar 2025-03-10, 16:09 1
sothis napisał/a:

Również serdecznie nie pozdrawiam normalnego kolegi od normalnych związków

nie mam związku w ogóle ale chciałbym mieć ale też nie będe umawiał sie z byle jaką żeby tylko była bo po c🤬j sie męczyć.
Sa inne ciekawe rzeczy oprócz seksu choć to zajebista to sprawa, to należy pamiętać że związek to nie tylko seks ale też potrzeba bliskości i empati a byle k🤬a ci tego nie da choć są takie cu udają albo ty udajesz łudząc że to masz umawiając sie z scierami od tindera

Jak te spermiarze z twitcha co podniecają sie że podczas donejtu, że któraś locha wspomniała jego nick, bo to chyba jedyne prawdziwe 2s kiedy ktoś poświecił mu atencje dla niego wymawiając jego nick.
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-10, 17:12 2
sothis napisał/a:

Ja to bym najpierw raszplę sprawdził, czy wreszcie mam z nią spokój.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie