📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
znajdą go, kwestia czasu ... postawi się nowy
Zgodnie z artykułem 196 Kodeksu Karnego:
„Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2”.
„Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2”.
ponczo11 napisał/a:
znajdą go, kwestia czasu ... postawi się nowy
Chyba że to jego teren to mu nic nie zrobią.
Lewackie ścierwo do utylizacji. Ale najważniejsze że pójdzie za to siedzieć, i choć nie na długo, to w więźniu za coś takiego dużo lżej od pedofila mieć nie będzie.
cannibal2007 napisał/a:
Autobus człowieka przejedzie to ubaw po pachy, zastrzelą kogoś to też śmieszne. A tu typek tnie kawałek drewna i jakie oburzenie.
Święto-jebliwych bolą dupy od samego patrzenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie