👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czemu od lewaków go wyzywacie?
Przecież wiadomo kto to zrobił, namierzyli kolesia. To były ministrant, sympatyk PiS. Będą Jarosława wieszać, to szykuje pohybel.
Przecież wiadomo kto to zrobił, namierzyli kolesia. To były ministrant, sympatyk PiS. Będą Jarosława wieszać, to szykuje pohybel.
jest tu kilku ateistów i mam pytanie, może ktoś mi z sensem odpowie,
po co ten typ to robi, bo na pewno nie jest to jego posesja
po co ten typ to robi, bo na pewno nie jest to jego posesja
Jebnac mu wyrok za zniszczenie mienia lub wandalizm a nie za obrazę uczuć religijnych......bo potem będzie płacz że jest to teokratyczny terror itd bla bla bla
Usunął symbol kultu religijnego z teoretycznie świeckiej, państwowej ziemi. Tak samo, jak ktoś go tam wcześniej postawił.
Oczywiście jeśli to teren prywatny to sprawa wygląda inaczej.
Oczywiście jeśli to teren prywatny to sprawa wygląda inaczej.
DarkFalcoN napisał/a:
Weź rozpęd i z barana w ściane na oprzytomnienie.
Nic ci kutwo do tego w co kto wierzy! Wara lewaku
napisał Religii a nie Wiary.
Quassar napisał/a:
jak by tobie księża r*chali syna albo córunie ciekawe czy wtedy był byś za.... czy przeciw?!
wtedy tą piłą wjechałbym w dupę temu gnojowi a nie niszczył krzyż, pogryzie Cię pies to spalisz schronisko dla psów?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie