konto usunięte
2015-05-02, 22:28
I co teraz hejterzy kibicow? Niewinny czlowiek zginal,ntylko dlatego, ze mial pasje na, ktora prowadzona jest nagonka w mainstreamowych mediach! Mam nadzieje, ze to obudzi i zjednoczy kibolsska brac, zbierzmy sie w kupe, nie dajmy sie zasttraszyc! Jestesmy sola tej ziemi i to my musimy miec odwage przeciwstawiac sie niegodziwoscia sitwy! Widac boja sie skoro posuwaja sie do czegos takiego, dobrze, ze mamy tez niezalezne media, ktore sie tym zajma, na tvn czy gw na pewno sie o tym polowaniu na patriotow nie dowieciee. Swoja droga to duzo ostatnio tych wypadkow z udzialem policji. Anwy jestescie tak zmanipulowani, ze wrecz przyklaskujecie tym morderstwa!
potraficie tylko burdy robić i zadymy, a normalne spoleczeństwa musi pozniej płacic za remonty stadionów. powinni was wszystkich wystrzelac było by o tyle mniej bydła w polsce. a z tekstem typu NO LIFE nie trafiłeś błaźnie bo wczoraj byłem na meczu- oczywiście nie piłki nożnej, i się świetnie bawiłem. nie wiem czy uwierzysz, ale nikt do nas nie strzelał...
konto usunięte
2015-05-02, 22:32
everlast masz moc chłopaku, aż sobie osrałem gacie ze strachu
Tutaj macie akcję przed cały zdarzeniem. Patrząc na to też bym strzelał
konto usunięte
2015-05-02, 22:32
Everlast1111 napisał/a:
wiesz skąd jestem mozemy sie przekonac
chłopczyku na prawde sądzisz że pojade do sosnowca bo tobie sie wydaje że możesz mi coś zrobić? bo twoje argumenty sie skończyły i jedyne co możesz zrobić to użyć (wątpliwej) siły?
przestań pajacować i weź sie za nauke bądź prace
żeby rodzice przestali sie za ciebie wstydzić
konto usunięte
2015-05-02, 22:36
gorczanska napisał/a:
powinni was wszystkich wystrzelac było by o tyle mniej bydła w polsce.
Nie posuwaj się za daleko, może tak piszesz w rozpędzie, ale fakt faktem że to oni Ci kibole by pierwsi stanęli do walki za ojczyznę, a nie jacyś skejci czy inne p🤬dryki. Nie bronię ich bo wyżej napisałem co sądzę, ale taka prawda. Powinni robić te swoje ustawki i wyładowywać energię, ale tak samo jak w Powstaniu Warszawskim, nie walczyli zniewieściali chłopcy, tylko właśnie tacy chuligani i to oni ginęli.
gorczanska napisał/a:
potraficie tylko burdy robić i zadymy, a normalne spoleczeństwa musi pozniej płacic za remonty stadionów. powinni was wszystkich wystrzelac było by o tyle mniej bydła w polsce. a z tekstem typu NO LIFE nie trafiłeś błaźnie bo wczoraj byłem na meczu- oczywiście nie piłki nożnej, i się świetnie bawiłem. nie wiem czy uwierzysz, ale nikt do nas nie strzelał...
Na takich piechota z bagnetami :v
konto usunięte
2015-05-02, 22:38
@Everszmata
Czy to że nie mam odwagi czegoś powiedzieć oznacza że ta treść przestaje mieć wartość?