Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
konto usunięte 2015-05-02, 22:39 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-02, 22:40 2
@Pustynne sandały
Masz źródła na to?
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-02, 22:40 17
Everlast1111 napisał/a:

Spokojnie niedługo przez przypadek odjebią twoją starą na chodniku ciekawe co wtedy powiesz

Ty i te Twoje "argumenty". Jesteś debilem i tyle W sumie szkoda że ten gościu nie żyje. Zapewnie 99% sadoli wolałoby, żeby to Ciebie odstrzelili. Oszczędziłbyś nam tych Twoich wypocin. Skończ podstawówkę to pogadamy. Bo na razie za niski poziom.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-02, 22:43 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-02, 22:43
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-02, 22:44 2
Nadal mi nie odpowiedziałeś Everszmato..
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-02, 22:46
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-02, 22:49 15
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-02, 22:49 2
Grzegorz.C napisał/a:

@Pustynne sandały
Masz źródła na to?

Niestety nie zapamiętałem nazwiska kobiety która była pielęgniarką w trakcie wybuchu powstania. Byłem na premierze filmu gdzie po spektaklu był wywiad z nią. Byłem też w muzeum Powstania Warszawskiego i kobieta powiedziała, że właśnie Ci chuligani walczyli. Starsza Pani mówiła, że przywozili do niej (do prowizorycznego szpitala) chłopców których kojarzyła i nie byli to grzeczni dobrze uczący się z dobrych domów, często byli to koledzy za którymi nie przepadała bo zaczepiali itd. mówiła że chamsko podrywali dziewczyny. Możesz mi uwierzyć lub nie, nie zależy mi na przekonaniu Ciebie, ale zapytałeś to odpowiadam.
Zgłoś
LOADING... 2015-05-02, 22:50 11
Zgłoś
gorczański 2015-05-02, 22:50 5
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-02, 22:52
Zgłoś
Dymekx 2015-05-02, 22:52 35
Gdzie jest kareeetka, gdzie jest kareeetka~~ brakuje jeszcze "kto nie skacze ten jest trupem hop, hop, hop"
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-02, 22:53 5
@Pustynne_sandały
Dzięki
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-02, 22:54
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem