Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Poszedłem nagrać Baumana - zadyma i terror okiem blogera.
konto usunięte • 2013-06-24, 17:31
Dla wszystkich którzy wierzą we wszystko co się mówi w tv.

Cytat:

Udało mi się nagrać nie tylko sceny z sali, których nie pokazała telewizja, ale również nagrałem "potajemnie" na komórkę pokój w którym było centrum dowodzenia policji, ich rozmowy, bałagan który tam panował. Zapraszam, zobaczcie jak to okiem blogera wyglądało od kuchni

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sauerps 2013-06-24, 18:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
darthbercik 2013-06-24, 18:23
Najbardziej śmieszą mnie Funkcjonariusze SPAP'u grający na Telefonach przed akcją.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 18:24 28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 18:26 10
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 18:29 7
Zgłoś
kaiel 2013-06-24, 18:30 2
ciekawe ile emerytury dostaje "stalinowska kanalia"?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 18:31 3
Typeczek w okularach w 6:00 bedzie mial przesrane na osiedlu
Zgłoś
Fukuoka 2013-06-24, 18:33
hahahah Allah akbar koleś pomylił z Dj Antoine
Zgłoś
herbalix 2013-06-24, 18:35 1
krzykacze i zadymiarze. zwietrzyli zadymę to się zlecieli sami nie wiedząc, kogo przyszli wygwizdać. a że antyterroryści przyjechali? a kogo mieli wysłać do ewentualnej bitki z kibolami, z których większość trenuje sztuki walki?
Zgłoś
Roszp 2013-06-24, 18:42 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 18:50 14
Zgłoś
kaczus1993 2013-06-24, 18:53 7
Zgłoś
kilroy.ok 2013-06-24, 18:55 4
normalne działanie policji i trzeba ich pochwalić. Dostali informację, że grupka osób może przyjść i zachowywać się agresywnie, więc się przygotowali na taką okoliczność. Nie wiem co w tym dziwnego - zachowywali się jak trzeba, byli niewidoczni, do momentu zaistnienia bezpośredniej potrzeby interwencji nikomu nie przeszkadzali. Doszukiwanie się spisków to już schizofrenia.
Raz autor filmiku ma pretensje, że Policja monitoruje sytuacje ( tak monitoring na auli jest dozwolony, może dla niektórych to jakaś abstrakcja ale jak by jakiś prostak coś zniszczył to nagle pada pytanie " co z monitoringiem"), drugi raz pisze o tym, że mógł wnieść jakąś broń na teren uczelnie i zaatakować "profesora", bo był bez obstawy - a po co miał mieć obstawę ? - normalny "profesor" nie idzie z prywatną obstawą. To może autor by się zdecydował jakiej formy nadzoru i kontroli sobie życzy - tak żeby było dla niego idealnie.
Ciekawi mnie tylko, co by się stało, gdyby Policji tam nie było. Czy by doszło do rękoczynów, czy wszyscy grzecznie by się rozeszli?
Uczelnia to nie jest miejsce, gdzie się krzyczy - chyba jest to ostatni bastion, w którym przeprowadza się dyskusje, jak zaznaczył autor każdy może przyjść, a ja dodam, żę każdy może wziąć czynny udział w polemice. Pewnie część osób zbyt często oglądała obrady sejmowe i pewnie stąd to nieporozumienie dotyczące formy.
Bliżej mi do prawicowca niż lewaka i uważam, że dyskusja jest czym normalnym. Z chęciom słucham merytorycznych debat, szanuję osoby, które operują argumentami innymi niż siła. Sądzę, że normalna dyskusja zaskoczyłaby tego "profesora" bardziej niż okrzyki, a przy okazji ukazano by luki w jego "socjalistycznym" rozumowaniu. Jest jednak jak zawsze i mamy obrazek jak 50 chłopa drze się na starego człowieka - tyle właśnie ludzie zapamiętają.
Zgłoś
kaczus1993 2013-06-24, 18:58 2
Zgłoś
Roszp 2013-06-24, 19:04 3
kaczus1993 napisał/a:

Komunizmu

kaczus1993 napisał/a:

Zamknijcie

kaczus1993 napisał/a:

Sedziow

kaczus1993 napisał/a:

Wykład Komunisty

kaczus1993 napisał/a:

Lewactwem

Shift na randomie. Kocham takich ludzi.

I kolejny:
kaczus1993 napisał/a:

P.S pisze z zagranicy nie posiadam pl znaków.

I kolejny koleżka, któy chce usprawiedliwić swój debilizm "nie mam polskich znaków". Kilka jednak masz:
kaczus1993 napisał/a:

Ż__ostwo

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem