Najbardziej śmieszą mnie Funkcjonariusze SPAP'u grający na Telefonach przed akcją.
ciekawe ile emerytury dostaje "stalinowska kanalia"?
konto usunięte
2013-06-24, 18:31
Typeczek w okularach w 6:00 bedzie mial przesrane na osiedlu
hahahah Allah akbar koleś pomylił z Dj Antoine
krzykacze i zadymiarze. zwietrzyli zadymę to się zlecieli sami nie wiedząc, kogo przyszli wygwizdać. a że antyterroryści przyjechali? a kogo mieli wysłać do ewentualnej bitki z kibolami, z których większość trenuje sztuki walki?
normalne działanie policji i trzeba ich pochwalić. Dostali informację, że grupka osób może przyjść i zachowywać się agresywnie, więc się przygotowali na taką okoliczność. Nie wiem co w tym dziwnego - zachowywali się jak trzeba, byli niewidoczni, do momentu zaistnienia bezpośredniej potrzeby interwencji nikomu nie przeszkadzali. Doszukiwanie się spisków to już schizofrenia.
Raz autor filmiku ma pretensje, że Policja monitoruje sytuacje ( tak monitoring na auli jest dozwolony, może dla niektórych to jakaś abstrakcja ale jak by jakiś prostak coś zniszczył to nagle pada pytanie " co z monitoringiem"), drugi raz pisze o tym, że mógł wnieść jakąś broń na teren uczelnie i zaatakować "profesora", bo był bez obstawy - a po co miał mieć obstawę ? - normalny "profesor" nie idzie z prywatną obstawą. To może autor by się zdecydował jakiej formy nadzoru i kontroli sobie życzy - tak żeby było dla niego idealnie.
Ciekawi mnie tylko, co by się stało, gdyby Policji tam nie było. Czy by doszło do rękoczynów, czy wszyscy grzecznie by się rozeszli?
Uczelnia to nie jest miejsce, gdzie się krzyczy - chyba jest to ostatni bastion, w którym przeprowadza się dyskusje, jak zaznaczył autor każdy może przyjść, a ja dodam, żę każdy może wziąć czynny udział w polemice. Pewnie część osób zbyt często oglądała obrady sejmowe i pewnie stąd to nieporozumienie dotyczące formy.
Bliżej mi do prawicowca niż lewaka i uważam, że dyskusja jest czym normalnym. Z chęciom słucham merytorycznych debat, szanuję osoby, które operują argumentami innymi niż siła. Sądzę, że normalna dyskusja zaskoczyłaby tego "profesora" bardziej niż okrzyki, a przy okazji ukazano by luki w jego "socjalistycznym" rozumowaniu. Jest jednak jak zawsze i mamy obrazek jak 50 chłopa drze się na starego człowieka - tyle właśnie ludzie zapamiętają.
kaczus1993 napisał/a:
Komunizmu
kaczus1993 napisał/a:
Zamknijcie
kaczus1993 napisał/a:
Sedziow
kaczus1993 napisał/a:
Wykład Komunisty
kaczus1993 napisał/a:
Lewactwem
Shift na randomie. Kocham takich ludzi.
I kolejny:
kaczus1993 napisał/a:
P.S pisze z zagranicy nie posiadam pl znaków.
I kolejny koleżka, któy chce usprawiedliwić swój debilizm "nie mam polskich znaków". Kilka jednak masz:
kaczus1993 napisał/a:
Ż__ostwo