Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Poszedłem nagrać Baumana - zadyma i terror okiem blogera.
konto usunięte • 2013-06-24, 17:31
Dla wszystkich którzy wierzą we wszystko co się mówi w tv.

Cytat:

Udało mi się nagrać nie tylko sceny z sali, których nie pokazała telewizja, ale również nagrałem "potajemnie" na komórkę pokój w którym było centrum dowodzenia policji, ich rozmowy, bałagan który tam panował. Zapraszam, zobaczcie jak to okiem blogera wyglądało od kuchni

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-24, 19:08 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bundy 2013-06-24, 19:20 1
Cytat:

Na dodatek Bauman już nie raz mówił na czym polegała jego praca w NKWD - pisanie ulotek propagandowych. Przecież to nic takiego!

Twój czerwony mózg, pewnie każe ufać każdemu który ma papier NKWD. Kłamał pracując w NKWD, więc pewnie teraz też kłamie. Zresztą takim folksdojczom i podobnym temu odpowiednikom rosyjskim wierzyć nie można, bo tacy to nawet jak im dowody przed nosem położysz i tak będą się wypierać. Zresztą pewnie coś o tym wiesz lewaku.

Cytat:

Dlaczego nie nagrał kibiców? Jak prowadzili "dyskusję". Chyba, że hasło "norymbergia dla komuny" to wszystko.
Dlaczego nie nagrał tego jak wychodzą?
Dlaczego nie nagrał policjantów, którzy weszli przed antyterrorką?

To już pokazały media, tu masz coś nowego.
Zgłoś
avic 2013-06-24, 19:22 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 19:26
A ja leję na całą politykę.
Zgłoś
kaczus1993 2013-06-24, 19:26
Boze ty widzisz a nie grzmisz
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 19:32 3
Zgłoś
mazitbg 2013-06-24, 19:32 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 19:43 1
A właśnie miałem napisać, kiedy pojawi się DUST DEVIL, czołowy sadolowy obrońca komuny, gardzę Tobą.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 19:46 2
Sert93 napisał/a:

A właśnie miałem napisać, kiedy pojawi się DUST DEVIL, czołowy sadolowy obrońca komuny, gardzę Tobą.

Gardzisz mną, ale ciągle piszesz o mnie z dużej - znaczy, że szacunek jest

A tak z ciekawości - gdzie ja niby bronię komunę?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 19:51 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 19:55 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 19:56 2
@DUST DEVIL od jakiegoś czasu widzę twoje głupkowate posty. Jak możesz bronić komunistów? Już nie wspomnę o tym jaki to dumny jesteś z tego, że twój dziadek walczył dla czerwonych. I nie mam nawet o to do niego pretensji, zapewne zrobił to by przetrwać, ale ty szczycisz się tym jakby to był heroiczny czyn.
Czy gdyby twój dziadek był w waffen-ss też byś się tak podniecał? Nie wiem czy to wynik wieloletniej sowieckiej propagandy, ale ludzie traktują sowietów jako tych lepszych od Niemców (a powinno być wręcz odwrotnie).
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 19:58
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 20:00
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 20:03 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem