Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
ja_nemo 2024-05-03, 23:01 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-03, 23:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bloblas 2024-05-04, 0:09
Przasnysz, moje miasto
Zgłoś
Siriuz 2024-05-04, 0:40
Zgłoś
Paulina123455678 2024-05-04, 0:43
poszła baba w piach
Zgłoś
Pierkaczyn1 2024-05-04, 1:00
Zgłoś
Pitok 2024-05-04, 2:34 1
Zgłoś
silwerbalk 2024-05-04, 4:58
psyhepl napisał/a:

co z tego?
kiedy laska jest idealnie widoczna na przejściu, typ przejeżdża jeszcze jakieś 5-6 metrów bez żadnej reakcji
Jakby się zagapił albo coś go rozproszyło, gdzie w ostatniej chwili próbuje manewrem łosia ją ominąć

Kto jeździ smartami ..... Dziadki co nie ogarniają rzeczywistości i ci którym odebrano prawo jazdy za podwójny gaz ....
Zgłoś
Pedator 2024-05-04, 6:01
Krzysztof1988 napisał/a:

Niestety takie pokolenie. Mi od dziecka tłumaczyli, że patrzymy lewo prawo i znowu lewo . Ale PiS wprowadził dla swojego plebsu pierwszeństwo i idę jak kura na ścięcie.

Dalej tak jest. W kodeksie jest napisane że należy zachować ostrożność i zobaczyć czy nic nie jedzie.
Zgłoś
konto usunięte 2024-05-04, 7:38 1
Zgłoś
majeńka 2024-05-04, 7:47 1
kris1978 napisał/a:

Mnie w przedszkolu uczono: aby przejść przez jezdnię, to należy spojrzeć w lewo, później w prawo i następnie jeszcze raz w lewo. I do tego należy wrócić.

Patrzysz w lewo, w prawo, w przód, w tył, w górę, w dół. A i tak motór w ciebie wjedzie...
Zgłoś
jfjfjfjfjfjf 2024-05-04, 8:19
baronturbina 2024-05-04, 9:05 1
Zgłoś
Belweder 2024-05-04, 9:13 2
Dobrze tak szmaciurze. Oby miała jakieś konsekwencje zdrowotne przez to i pamiętała, że "miała pierwszeństwo".
Zgłoś
SławomirSulej 2024-05-04, 10:07 3
strefabrd.pl/2023/09/02/pieszy-nie-ma-bezwzglednego-pierwszenstwa-na-p...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem