👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za wasz hajs moi drodzy! Zwalcie sobie teraz konia.
Każdy inteligentny człowiek jest świadom tego że wojsko to tylko masa armatnia. Pójście do wojska i "walcienie o klaj" było fajne w wieku 10 lat. Prawdziwa wojna odbywa się na górze u waszych Panów i nie mówie tu o Putinie czy Obamie.
PS: Niech mi ktoś teraz nie p**rdoli że finanse USA nie są z naszej kieszeni.
Każdy inteligentny człowiek jest świadom tego że wojsko to tylko masa armatnia. Pójście do wojska i "walcienie o klaj" było fajne w wieku 10 lat. Prawdziwa wojna odbywa się na górze u waszych Panów i nie mówie tu o Putinie czy Obamie.
PS: Niech mi ktoś teraz nie p**rdoli że finanse USA nie są z naszej kieszeni.
Ale zajebiście, że jesteśmy w Nato.Teraz nie dwa państwa się wypną na nas tylko 27

podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę

Namolna propaganda... NATO? A pamiętacie jak się zachowywali w byłej Jugosławii? Ze strachu pozwolili na wymordowanie cywilów, których mieli chronić.

Smutas napisał/a:
Namolna propaganda... NATO? A pamiętacie jak się zachowywali w byłej Jugosławii? Ze strachu pozwolili na wymordowanie cywilów, których mieli chronić.
Jeżeli nie jesteś w stanie odróżnić UN od NATO to się nie udzielaj

Wiadomość do Chin?
Chiny są coraz to mocniejsze, podczas gdy kraje europejskie robią cięcia oni wydają coraz więcej na armie
Chiny są coraz to mocniejsze, podczas gdy kraje europejskie robią cięcia oni wydają coraz więcej na armie
to wspaniałe nato pokazuje swoją potęgę na ukrainie latając po za terenem zajętym przez rosjan. to jest szacun!

gówno wiecie śmiecie a komentujecie w całej histori istnienia nato nie pozostawiło samemu sobie państwa do paktu należącego
i wierzcie sobie dalej w illuinati i inne gówna matoły a putin i merkel się śmieją bo nie ich nie lubicie tylko niewidzialnych illuminati
up ukraina debilu nie jest w nato
i wierzcie sobie dalej w illuinati i inne gówna matoły a putin i merkel się śmieją bo nie ich nie lubicie tylko niewidzialnych illuminati
up ukraina debilu nie jest w nato

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie