Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Syn_Milionera 2014-04-25, 18:22 4
Za wasz hajs moi drodzy! Zwalcie sobie teraz konia.

Każdy inteligentny człowiek jest świadom tego że wojsko to tylko masa armatnia. Pójście do wojska i "walcienie o klaj" było fajne w wieku 10 lat. Prawdziwa wojna odbywa się na górze u waszych Panów i nie mówie tu o Putinie czy Obamie.

PS: Niech mi ktoś teraz nie p**rdoli że finanse USA nie są z naszej kieszeni.
Zgłoś
Pan_Doktur 2014-04-25, 18:28 12
Ale zajebiście, że jesteśmy w Nato.Teraz nie dwa państwa się wypną na nas tylko 27

podpis użytkownika

Garbate nosy w atmosferę
Zgłoś
S................s 2014-04-25, 18:30 3
Namolna propaganda... NATO? A pamiętacie jak się zachowywali w byłej Jugosławii? Ze strachu pozwolili na wymordowanie cywilów, których mieli chronić.
Zgłoś
l................0 2014-04-25, 18:52 3
Ja tam krakać nie chcę, ale niemce też miały najlepszy sprzęt i najlepiej podówczas wyszkolone jednostki a jak przyszło co do czego to pod Kurskiem lufy MG34 i 42 pękały od ognia a ruscy i tak trupami wszystko przykryli. Ich niestety mnogo a jak widzę to im car putin z mózgów zrobił niegorszy kisiel od górala z Gruzji. Jak mawiali starożytni: I Herkules dupa, kiedy ludzi kupa.
PS. Obym się mylił.
Zgłoś
S................n 2014-04-25, 19:01 1
Widzę że zaraz "żołnieRzygi" zlecą się na masowe Fapanko.
Zgłoś
ulifont 2014-04-25, 19:07 3
Pewnie zaraz zaczniecie p🤬lić o waszym ruskim idolu

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Hrodgar 2014-04-25, 20:47 2
Nie wiem jak będzie wyglądała III WŚ, ale jeżeli ludzkość ją przetrwa i cywilizacja nie upadnie, to będą mieli wk🤬ę filmów i filmików z jej przebiegu.

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
wudun 2014-04-25, 22:09 2
Smutas napisał/a:

Namolna propaganda... NATO? A pamiętacie jak się zachowywali w byłej Jugosławii? Ze strachu pozwolili na wymordowanie cywilów, których mieli chronić.

Jeżeli nie jesteś w stanie odróżnić UN od NATO to się nie udzielaj
Zgłoś
KONRADJAM 2014-04-25, 22:22
w każdej scenie jest flaga turecka, więc chyba jakiś ciapaczek sobie to zrobił ku chwale swojego ciapalandu a nie pokazaniu "potęgi" nato. Poza tym żołnierz walczy dobrze jeśli ma jakiś wyższy cel(obrona ojczyzny). Najemnicy z nato już nieraz pokazali swoje możliwości.

podpis użytkownika

fg
Zgłoś
B................i 2014-04-25, 22:51
Wiadomość do Chin?
Chiny są coraz to mocniejsze, podczas gdy kraje europejskie robią cięcia oni wydają coraz więcej na armie
Zgłoś
Bartek1991 2014-04-25, 23:17
to wspaniałe nato pokazuje swoją potęgę na ukrainie latając po za terenem zajętym przez rosjan. to jest szacun!
Zgłoś
k................z 2014-04-26, 2:36
gówno wiecie śmiecie a komentujecie w całej histori istnienia nato nie pozostawiło samemu sobie państwa do paktu należącego

i wierzcie sobie dalej w illuinati i inne gówna matoły a putin i merkel się śmieją bo nie ich nie lubicie tylko niewidzialnych illuminati

up ukraina debilu nie jest w nato
Zgłoś
z................s 2014-04-26, 14:21
W razie wojny to ze strachu przed demo(dupo)kracją i osądzeniem że są mordercami i ludobójcami (np. masakra Nangar Khel gdzie polskich żołnierzy osądzano jako ludobójców mimo że robili swoje) to albo sp🤬olą albo się poddadzą lub zagrożą sankcjami na Twitterze. Takie to NATO c🤬ja warte... Żołnierz jest żołnierz, a wojna jest wojna ale poj🤬i debile z góry zaczną sądzić swoich żołnierzy że zabili o jednego ruskiego za dużo bo nie było potrzeba i niepotrzebnie użył broni... A o zgrozo gdyby niechcący zabił jakiegoś kotka taki natowski żołnierz. Przej🤬e by taki żołnierz miał... do lochu i do piekła. Pod sąd wojskowy i na szafot... Tfu w zachód i dupokrację... Europa zachodnia i ogólnie zachód skończył się na II wojnie światowej i trochę potem gdy do głosu doszli pedopederaści i c🤬je muje lobbyści...
Zgłoś
Diux 2014-04-26, 14:54 1
@up

P🤬lisz... NATO póki co siedzi cicho bo nie ma potrzeby użycia wojsk. Ale jak Ruskim przyjdzie do głowy zaatakować któreś z państw sojuszu to będzie taki rozp🤬ol że się kacapy po kolana usrają. I oni dobrze o tym wiedzą.

Więc nie p🤬l że NATO jest c🤬ja warte, Bo jakbyśmy nie byli w sojuszu to dzisiaj Putin r🤬ałby nas tak samo jak r🤬a Ukrainę. (chociaż tym k🤬om to się akurat należy)

Jedyne czego jeszcze w UE brakuje to tarcza antyrakietowa. Gdybyśmy ją posiadali to nuki Ruskich byłyby nic niewarte.

Więc lepiej niech się skończy na sankcjach.

podpis użytkownika

ZERO TOLERANCJI
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie