Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
brd24.pl/filmy/zmiotl-dziecko-z-pasow-policjanci-klamali-ze-wbieglo-sa...

Sk🤬ysyństwo milicjantów i pirata drogowego.
Do wyj🤬ia za przestępstwa.
Składanie fałszywych zeznań.
Nie dopełnienie obowiązków
Przekroczenie uprawnień.
Prawdopodobnie KORUPCJA
Kolejny w dupę j🤬y Srajczak
Auta na przeciwnym pasie przejeżdżają skrzyżowanie, więc było zielone w obu kierunkach.
pisać umiesz, ale czytać już nie... poproś kumpla to ci przeczyta opis
Nie było żadnego "wtargnięcia" pieszego.
Wina tylko i wyłącznie samochodziarza i milicjantów.
No i co z tego? Czy nie lepiej by było jednak się rozejrzeć przed wejściem? Nie lepiej spać w swoim domu z nie połamanymi kończynami, bez obrażeń do końca życia etc?
Kierowca dostanie jak trzeźwy max 2 lata , a prawdopodobnie i tak w zawieszeniu. Ona i jej podobni dalej będą wierzyć że mają pierwszeństwo ... NAD PRAWAMI FIZYKI.

No i co z tego? Czy nie lepiej by było jednak się rozejrzeć przed wejściem? Nie lepiej spać w swoim domu z nie połamanymi kończynami, bez obrażeń do końca życia etc?
Kierowca dostanie jak trzeźwy max 2 lata , a prawdopodobnie i tak w zawieszeniu. Ona i jej podobni dalej będą wierzyć że mają pierwszeństwo ... NAD PRAWAMI FIZYKI.
Czy ty jesteś głupi czy tylko tępy albo pijany i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Wsadź sobie swoje szlachetne rady po wypadku, w którym dziewczynka ma kilkanaście złamań w tym kręgosłupa z powodu debila za kierownicą.
Nie doczytałeś, że policja kłamała i obciążył fałszywie OFIARĘ - 14 letnie dziecko o spowodowanie wypadku?
Wytrzeźwiej zanim postanowisz znowu coś głupiego napisać.
C🤬j w dupę wojsku i policji. Ten z🤬b z samochodu pewnie chodzi przekonany o tym, że piesza mu rozj🤬a auto, bo to on rozkazuje, a ona nie usłyszała jak wydawał rozkaz z auta, że ma zejść mu z drogi. Największe gówna chodzące jakie w życiu spotkałem zawsze są z budżetówki.
Tutaj się mylisz kolego, akurat bycie żołnierzem zawodowym ma sie tutaj nijak do sprawy, jako żołnierz masz 10 razy bardziej przej🤬e za cokolwiek bo ci jeszcze żandarmeria wchodzi w dupsko. W tym przypadku kluczową rolę odegrała żona sprawcy - policjantka.

Tutaj się mylisz kolego, akurat bycie żołnierzem zawodowym ma sie tutaj nijak do sprawy, jako żołnierz masz 10 razy bardziej przej🤬e za cokolwiek bo ci jeszcze żandarmeria wchodzi w dupsko. W tym przypadku kluczową rolę odegrała żona sprawcy - policjantka.
Dałem Ci piwo, ale wg mnie to oboje są jednego c🤬ja warci
[ Dodano: 2025-03-27, 01:51 ]
Dla leniwych jak ja
Sk🤬ysyństwo milicjantów i pirata drogowego.
Do wyj🤬ia za przestępstwa.
Składanie fałszywych zeznań.
Nie dopełnienie obowiązków
Przekroczenie uprawnień.
Prawdopodobnie KORUPCJA
Kolejny w dupę j🤬y Srajczak
Warto zwrócić uwagę, że portal BRD24 prowadzi antysamochodowy imbecyl, który ma specyficzny odbiór rzeczywistości.
Przecież piesza była już na przejściu a nie wtargnęla
Auta na przeciwnym pasie przejeżdżają skrzyżowanie, więc było zielone w obu kierunkach.
Ja p🤬le czy k🤬a taki problem jest przeczytać opis by matoly odkryć że sygnalizacja była wyłączona?!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie