Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
Sprawa nie jest wprawdzie nowa lecz ciekawa. Mężczyzna, podobno żołnierz zawodowy, potrącił pieszą (dziecko) w dobrze oświetlonym miejscu na przejściu. Policja winą obarczyła pieszą (wtargnięcie na przejście), Według Policji kierujący tylko nieznacznie przekroczył obowiązującą prędkość 50 km/h. Sygnalizacja była w tym momencie wyłączona (migające żółte światło na sygnalizatorze z prawej).

Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
FartingBull 2025-03-26, 22:49 8
Jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości w jakim kraju żyjemy :
brd24.pl/filmy/zmiotl-dziecko-z-pasow-policjanci-klamali-ze-wbieglo-sa...
Zgłoś
psyhepl 2025-03-26, 23:02 3
Wina kierowcy! bo miał oczy w dupie i nie zachował szczególnej ostrożności
Zgłoś
konto usunięte 2025-03-26, 23:38 31
Dla leniwych jak ja

Sk🤬ysyństwo milicjantów i pirata drogowego.
Do wyj🤬ia za przestępstwa.
Składanie fałszywych zeznań.
Nie dopełnienie obowiązków
Przekroczenie uprawnień.
Prawdopodobnie KORUPCJA

Kolejny w dupę j🤬y Srajczak
Zgłoś
Nome 2025-03-26, 23:44 3
turor napisał/a:

Auta na przeciwnym pasie przejeżdżają skrzyżowanie, więc było zielone w obu kierunkach.

pisać umiesz, ale czytać już nie... poproś kumpla to ci przeczyta opis
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2025-03-26, 23:54 3
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Nie było żadnego "wtargnięcia" pieszego.
Wina tylko i wyłącznie samochodziarza i milicjantów.

No i co z tego? Czy nie lepiej by było jednak się rozejrzeć przed wejściem? Nie lepiej spać w swoim domu z nie połamanymi kończynami, bez obrażeń do końca życia etc?

Kierowca dostanie jak trzeźwy max 2 lata , a prawdopodobnie i tak w zawieszeniu. Ona i jej podobni dalej będą wierzyć że mają pierwszeństwo ... NAD PRAWAMI FIZYKI.
Zgłoś
konto usunięte 2025-03-27, 0:06 15
Adenoid_Hynkel napisał/a:

No i co z tego? Czy nie lepiej by było jednak się rozejrzeć przed wejściem? Nie lepiej spać w swoim domu z nie połamanymi kończynami, bez obrażeń do końca życia etc?
Kierowca dostanie jak trzeźwy max 2 lata , a prawdopodobnie i tak w zawieszeniu. Ona i jej podobni dalej będą wierzyć że mają pierwszeństwo ... NAD PRAWAMI FIZYKI.

Czy ty jesteś głupi czy tylko tępy albo pijany i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Wsadź sobie swoje szlachetne rady po wypadku, w którym dziewczynka ma kilkanaście złamań w tym kręgosłupa z powodu debila za kierownicą.
Nie doczytałeś, że policja kłamała i obciążył fałszywie OFIARĘ - 14 letnie dziecko o spowodowanie wypadku?
Wytrzeźwiej zanim postanowisz znowu coś głupiego napisać.
Zgłoś
chada 2025-03-27, 0:08 8
Chwdp100Procent napisał/a:

C🤬j w dupę wojsku i policji. Ten z🤬b z samochodu pewnie chodzi przekonany o tym, że piesza mu rozj🤬a auto, bo to on rozkazuje, a ona nie usłyszała jak wydawał rozkaz z auta, że ma zejść mu z drogi. Największe gówna chodzące jakie w życiu spotkałem zawsze są z budżetówki.

Tutaj się mylisz kolego, akurat bycie żołnierzem zawodowym ma sie tutaj nijak do sprawy, jako żołnierz masz 10 razy bardziej przej🤬e za cokolwiek bo ci jeszcze żandarmeria wchodzi w dupsko. W tym przypadku kluczową rolę odegrała żona sprawcy - policjantka.
Zgłoś
konto usunięte 2025-03-27, 0:18 2
chada napisał/a:

Tutaj się mylisz kolego, akurat bycie żołnierzem zawodowym ma sie tutaj nijak do sprawy, jako żołnierz masz 10 razy bardziej przej🤬e za cokolwiek bo ci jeszcze żandarmeria wchodzi w dupsko. W tym przypadku kluczową rolę odegrała żona sprawcy - policjantka.

Dałem Ci piwo, ale wg mnie to oboje są jednego c🤬ja warci
Zgłoś
PetranJargen 2025-03-27, 1:20 4
Mam nadzieje ze kiedys k🤬y bez honoru zdechna i wezma odpowiedzialonsc za swoje czyny. Karaja obywatela za prawo wiec neich tez wezma odpowiedzialonsc ZA SWOJE CZYNY
Zgłoś
Niewychowany 2025-03-27, 1:33 2
Pominąwszy winę kierującego. Można by tego potrącenia uniknąć, wystarczy, że pieszy zastosowałbym zasadę „tzw organicznego zaufania” i patrzył się w stronę nadjeżdżających aut, to by widział, że cos jest nie tak i sam mógłby zareagować. Wiem i tak mnie zhejtujecie i macie to w c🤬ju.
Zgłoś
willoo 2025-03-27, 1:39 3
No... Ale jak? Przecież jak sygnalizacja nie działa, to obowiązują znaki... A pasy są znakiem poziomym, (P-10) który mówi o tym, że pieszy ma qwa pierwszeństwo... czy się mylę?
Zgłoś
Siriuz 2025-03-27, 1:48 2
Wyrok słuszny. Wina pieszej. Gdyby nie to, że doskonale wiem, że w Polsce idioci tworzą prawo pod dyktando p🤬lonych globalistów to pogratulowałbym, ale w tej sytuacji to obstawiam jednak korupcjogenne kołowrotki. Ktoś nie ma pleców i za świętą krowę na pasach dostaje wyrok więzienia. Ktoś inny za to samo dostaje grzywnę i c🤬j.

[ Dodano: 2025-03-27, 01:51 ]
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Dla leniwych jak ja
Sk🤬ysyństwo milicjantów i pirata drogowego.
Do wyj🤬ia za przestępstwa.
Składanie fałszywych zeznań.
Nie dopełnienie obowiązków
Przekroczenie uprawnień.
Prawdopodobnie KORUPCJA
Kolejny w dupę j🤬y Srajczak

Warto zwrócić uwagę, że portal BRD24 prowadzi antysamochodowy imbecyl, który ma specyficzny odbiór rzeczywistości.
Zgłoś
SSS2SSS 2025-03-27, 2:14 1
Adenoid_Hynkel napisał/a:

Przecież piesza była już na przejściu a nie wtargnęla
Zgłoś
Wombat212 2025-03-27, 2:16 3
turor napisał/a:

Auta na przeciwnym pasie przejeżdżają skrzyżowanie, więc było zielone w obu kierunkach.

Ja p🤬le czy k🤬a taki problem jest przeczytać opis by matoly odkryć że sygnalizacja była wyłączona?!
Zgłoś
Don_cziczi 2025-03-27, 2:38 4
P🤬lone układy układziki i przekręca wszystko, ha tfu szmaciarzom w ryj!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem