lub wtargnięcie pieszej na przejście dla pieszych, jak kto woli.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież ona wlazła mu pod rower, tępa c🤬a
podpis użytkownika
wąchaj miecza
Zgadzam się z przedmówcą. To p🤬da wlazła pod rower.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Chciała wymusić odszkodowanie, jak u naszych sąsiadów zza wschodniej granicy
konto usunięte
2017-05-24, 19:05
Selekcja naturalna. Szkoda, że kosztem rowerzysty.
konto usunięte
2017-05-24, 19:29
wtargła mu
prawnie głupia sytuacja, bo auta stoją w korku przed przejściem z drugiej strony, czyli jednak powinien zwolnić przynajmniej do 30-20km/h, bo piesi lubią wyskakiwać w takich sytuacjach bez patrzenia.
c🤬a głupia, ale to na pedalarzu jak każdym innym kierującym pojazdem ciąży odpowiedzialność zachowania szczególnej ostrożności przed przejściem dla pieszych.
Cytat:
zwolnić przynajmniej do 30-20km/h
dobrze, że ponad 100 nie zap🤬lał, bo by kartę rowerową mu zabrali w zabudowanym
konto usunięte
2017-05-24, 20:28
wina rowerzysty
Jeszcze nikt nie napisał?
To ja zacznę.
Łuków miasto tłuków.
Swoją drogą ciekawe czy takiemu idiocie też będą grozić takie konsekwencje jak by jechał samochodem?
Wtargniecie pieszej na pasy. Ale wiadomo, że w polskim sądzie to różnie może być.
Abraxus napisał/a:
Wtargniecie pieszej na pasy. Ale wiadomo, że w polskim sądzie to różnie może być.
A wisz dlaczego tak jest? Bo 80% sędziów w Polsce to kobiety. Pewnie jak zobaczy film z monitoringu to na rozprawie zapyta się pedalarza, dlaczego jej nie wyminął, nia zahamował albo nie przeskoczył...
C🤬a głupia rzeczywiście, ale rowerzysta też zachowuje się jak rozpędzony tłumok, na pierwszych pasach też miał ludzi i olał.