Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hezzus 2013-12-09, 14:39 7
Zielona Góra, w tle Polmos
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-09, 14:52 2
rowery na tory
Zgłoś
KingOfDarkness 2013-12-09, 14:53 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-09, 14:59 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dziamian 2013-12-09, 15:01
faktycznie, dopiero teraz się skapnąłem że to Zielona Góra, tak więc do wszystkich, którzy nie byli na tym skrzyżowaniu, nie sapcie że kierowca nie zachował szczególnej ostrożności, bo taka jest prawda, że tam wychodząc zza rogu, masz praktycznie od razu pasy
Zgłoś
bambo_smoker 2013-12-09, 15:21 1
Zgłoś
makabrax 2013-12-09, 15:21 1
ta kamerka to raczej do oglądania chmur, a nie rejestrowania co się na drodze dzieje
Zgłoś
Yogii26 2013-12-09, 15:31
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-09, 15:31 18
Zgłoś
tomek99320 2013-12-09, 15:36
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-09, 15:50
Ja bym pindzie jeszcze gonga na ryja przywalił
Zgłoś
Avalanger 2013-12-09, 15:56
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-09, 15:56
Zielona Góra wita rowerzystów
Zgłoś
Rosomak 2013-12-09, 16:01 4
Wow nie wiedziałem, że ktoś nagrywał ten wypadek. Ta dziewczyna na rowerze to gimnazjalistka (możliwe ze już opuściła gimbazę). Wracała właśnie z wycieczki rowerowej gdzie non stop było mówione NIE PRZEJEŻDŻAMY PO PRZEJŚCIACH DLA PIESZYCH. Z tego co pamiętam to dziewczyna wylądowała w szpitalu. Ale przeżyła (ogólne potłuczenia i zdaje się ukruszony/wybity któryś ząb). Generalnie jej wina - wjechała na przejście nawet nie patrząc czy nic nie jedzie, a w tym miejscu nic nie widać nawet idąc na piechotę muszę zwolnić coby mnie nikt nie przejechał.
Zgłoś
wich3r 2013-12-09, 16:14
A po kiego grzyba kierowca niebo kameruje?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem