Konto usunięte
2013-12-08, 22:20
wypuść taką z domu to nie dość, że rower popsuje to i obiadu nie ugotuje
Kamera działa bardzo pysznie - wszystko się nagrało. Ile kosztuje?
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
taka dokładnie 204zł tutaj slaba jakosc wgrana
od 150zł ogolnie zaczynaja sie w 1080p nagrywajace
Konto usunięte
2013-12-08, 23:02
glupia c🤬a, szkoda ze nie trafila na walec
Konto usunięte
2013-12-08, 23:05
t27z napisał/a:
Z roweru się schodzi na przejściu dla pieszych!
P🤬lisz k🤬a a nie schodzi z roweru. Fakt taki przepis jest ale jest poj🤬y. Tu akurat tępa dzida nawet na piechotę by wlazła pod maskę bo patrzy przed siebie jak poj🤬a.
dla obu mandacik jak szwabski c🤬j w dupę polki w szwablandii.
Dla kierowcy - nie zachował SZCZEGÓLNEJ ostrożności - znak ustąpienia pierwszeństwa.
Dla rowerzystki - bo nie zeszła z roweru o ile to nie była droga rowerowa.
@t27z
Dzięki za info, może wypadałoby w niedalekiej przyszłości dokonać zakupu takiego cudka. Trafiłem kiedyś sarnę, a wczoraj zdeczka rozj🤬em auto (łatwe do naprawy) na p🤬lonym dziku.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
up^spiepszaj_dzbanie
to ale z ciebie myśliwy
Konto usunięte
2013-12-09, 0:42
ja w podobny sposób ściągnąłem rowerzystkę kilka miesięcy po odebraniu prawka. wyleciała z prawej strony, zza busa i zaj🤬a w prawe nadkole. przeleciała nad maską, zgubiła buta (przeżyła, mit obalony) i dostała szoku. próbowałem się dodzwonić na 112 i 999 ale przez 10 minut się nie dało. w końcu zatrzymała się policjantka po służbie i zadzwoniła na prywatny numer dyspozytora. zostałem op🤬lony przez policję, że mnie posadzą itd. więc będąc gówniarzem uwierzyłem, że to moja wina. co ciekawe, jak dojechał zespół, który miał zrobić pomiar długości lotu itd. padł komentarz policjanta:
ruszałeś rower?
-nie
-samochód?
-nie.
- to co ona, w nadświetlną wchodziła?
później był temat, że mam jej dać 800zł za rower, bo ma jebnięte koło. jak powiedziałem przez tel, że nie mogę rozmawiać, to co pół godziny dzwoniła do mnie jej koleżanka, bo ona się źle czuje...
na zakończenie moja rada: jako, że rowerzysta ma obowiązek zejść z roweru na przejściu, dla własnego bezpieczeństwa, jako że 90% z nich to samobójcy, którzy zap🤬lają jak dzikusy, nie przyjmujcie takich mandatów, bo będzie was to kosztowało 500zł.
Kiedyś potrąciłem samochód rowerem

Jedyne co to obiłem łokieć....w pełni moja wina bo się zagapiłem:P A auto z wgniotką a drzwiach zostało...sąsiad do dziś nie żywi do mnie urazy
Konto usunięte
2013-12-09, 1:59
Dobra kamera bo działa w pełnym zakresie. tzn. nagrywa kolizje drogowe razem z lotniczymi .
Konto usunięte
2013-12-09, 11:42
Kierowca nie jest bez winy, bo strasznie c🤬jowe skrzyżowanie (widoczność z prawej ograniczona) i nie zachował ostrożności, ale ta święta krowa na rowerze też powinna się rozejrzeć. A dla jazdy rowerem po mieście mam 2 proste zasady: nie jeżdżę po chodniku i nie łażę pieszo po drogach dla rowerów.
lemurzastylemur napisał/a:
później był temat, że mam jej dać 800zł za rower, bo ma jebnięte koło.
To co, ona miała szprychy z irydu zrobione?
Konto usunięte
2013-12-09, 13:38
Prawda, rowerzyści są poj🤬i. Jeżdżą na złamanie karku, nie zwracaj uwagi na znaki, byle szybciej, byle więcej adrenaliny.
Wiem, bo jestem jednym z nich