Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ogólnie te wszystkie przypadki są przez auta które się zatrzymują. Te dziewczyny prawdopodobnie by nie weszły na pasy gdyby pierwszy nagorliwiec się nie zatrzymał. Ale że się ztrzymał to myślały że im się tunel otworzył i zostały przez niego zasłąnięte. Proste wytłumaczenie
Taaa, przy dużym natężeniu ruchu, pewnie nigdy by nie przeszły hehe. Albo przeszłyby po rosyjsku, czyli przeżegnam się i rura, może się uda.
Nie spodziewałem się innej odpowiedzi od damskiego podnóżka. Tak jasne, ktoś mnie skrzywdził. A teraz idź przepracować traumę związaną z tym że jesteś tylko zwykłych popychadłem.
Dla mnie w komentowanym zdarzeniu drogowym płeć uczestników nie ma żadnego znaczenia.
Nie bronię ani nie potępiam ludzi wyłącznie przez pryzmat płci.
Są głupie, złe ale i mądre , dobre kobiety, serio. Są prawdziwi mężczyźni i jesteś Ty.....taki świat.
Dla mnie w komentowanym zdarzeniu drogowym płeć uczestników nie ma żadnego znaczenia.
Nie bronię ani nie potępiam ludzi wyłącznie przez pryzmat płci.
Są głupie, złe ale i mądre , dobre kobiety, serio. Są prawdziwi mężczyźni i jesteś Ty.....taki świat.
Damski podnóżek z internetu wyrokuje kto jest prawdziwym mężczyzną. To typowe dla simpów na smyczy. Nie wiedziałem że to portal dla komediantów ale już zdążyłeś mnie nieźle rozbawić.
Damski podnóżek z internetu wyrokuje kto jest prawdziwym mężczyzną. To typowe dla simpów na smyczy. Nie wiedziałem że to portal dla komediantów ale już zdążyłeś mnie nieźle rozbawić.
Prawdziwy mężczyzna nie boi się tak histerycznie kobiet. Coś nie tak z potencją? Zmień nastawienie do płci przeciwnej, jak również do ogółu społeczeństwa, poczujesz się lepiej. Naprawdę. Wszystkiego dobrego pomimo wszystko ,bo bardzo mi Ciebie żal.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie