juz tlumacze :
- janusz wjechal samochodem tak gdzie nie powinien
Jakby szla kobieta z wozkiem, to musi sp🤬alac w snieg lub bloto bo pan janusz z karocą jedzie
Innym razem janusz zablokuje ci wyjazd z garazu lub zaparkuje na miejsu dla inwalidow...
Jak komus nie przeszkadza zachowanie kierowcy to jest tak samo p🤬lniety jak ten kierowca.
po co utrudniac zycie kierowcy?
juz tlumacze :
- janusz wjechal samochodem tak gdzie nie powinien
Jakby szla kobieta z wozkiem, to musi sp🤬alac w snieg lub bloto bo pan janusz z karocą jedzie
Innym razem janusz zablokuje ci wyjazd z garazu lub zaparkuje na miejsu dla inwalidow...
Jak komus nie przeszkadza zachowanie kierowcy to jest tak samo p🤬lniety jak ten kierowca.
A Ty taki cwany to tylko w internecie czy na ulicy też ? Coś mi się wydaje że nie b o gdybyś był to już dawno został byś "p🤬lnięty". Prawda jest taka że w tym parku spotkali się dwaj frajerzy co to są ciućmokami osiedlowymi i by pokazać jacy są fajni muszą takie akcje odpierdzielać. Jeden wart drugiego.
A tak na nie serio. Kolo cały rok zap🤬lał aby sobie pojechać na kemping do parku, akurat skończył się turnus i wracał.
Mam nadzieję, że kiedyś tego rudego zj🤬ego pedała zobaczę na hardzie.
jesteście poj🤬i? bronicie typa który ma wyj🤬e na to że to wy i wasi rodzice bulą wysokie podatki na nowe chodniki, parki itp. i łamie wszystkie przepisy by jemu było wygodniej.... Tyle razy widziałem w Krakowie najechanie na pieszego bo nie widizał w lusterkach lub pieszy nagle na chodniku szedł i został potrącony.... kilka dzieciaków grających w piłkę w PARKU dla zabawy potrąconych bo auto SUV i nie widizął przed maską nikogo ... co wy p🤬licie k🤬a takie samolubne k🤬y w autach na chodnikach NALEZY TRĘPIĆ!
podpis użytkownika
czarna fortunaJeśli naprawę chodziłoby rudemu o zmianę zachowania janusza to sam zachowałby się inaczej, nic tak nie wpływa na człowieka, niezależnie od jego statusu społecznego, jak kulturalne acz stanowcze zwrócenie mu uwagi, najlepiej ze zrozumieniem i uśmiechem.
niestety niektórzy jedyna kulture jaka maja to kulture bakterii,
a do nich stanowcze zwrócenie uwagi jakos standardowo kojarzy mi sie z deskoterapia

Nie przez takie "k🤬y" jak ja ten świat schodzi na psy, tylko przez takich robaków jak ty. Z takim światopoglądem to powinieneś przeprowadzić się do Szwecji, będziesz chodził jak trybik w maszynie i podp🤬lał wszystkich dookoła, a jak ci brudasy dop🤬lą, to przyklękniesz i grzecznie podziękujesz, że pomogli ci stać się lepszym człowiekiem.
Tak przez takie k🤬y jak ty i tobie podobne gnidy. Na moim starym osiedlu, taka tobie podobna k🤬a, zrobiła kalekę z kobiety bo się dostawczakiem wp🤬lił na chodnik bo miał paczki do dostarczenia. Cofał potem po tym chodniku, potrącił ja i po niej przejechał. Takie k🤬y jak wy należy poddać utylizacji razem z tymi ciapatymi. Jako element zbędny społecznie. Rozumiem, że jak wp🤬lę ci się na wjazd na posesję i ni c🤬ja nie bedziesz w stanie wyjechać to grzecznie poczekasz jak wrócę i odjadę? Czy może raczej zadzwonisz po niebieskich? Typowa mentalność polaczka. W przestrzeni publicznej c🤬j k🤬a róbta co chceta ale moją własność to masz szanować i nie niszczyć.