👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swego czasu przy Popularnej przejścia dla pieszych były tak zarośnięte, że nieraz ludzie wyskakiwali na ulicę jak sarny z lasu i kilka osób podobnie skończyło
Pan kierownik chyba kończył pisać SMS-a stąd to roztargnienie. Godny podziwu upór tej starej torby aby zostać potrąconą. Nawet specjalnie podbiegła żeby ją dobrze trafił

Pan kierownik chyba kończył pisać SMS-a stąd to roztargnienie. Godny podziwu upór tej starej torby aby zostać potrąconą. Nawet specjalnie podbiegła żeby ją dobrze trafił
Ktoś kto twierdzi, że kierowca jest bez winy powinien zostać rozjechany na pierwszym przejściu jakie przyjdzie mu pokonać. Żeby było śmieszniej to na PDP ze światłami jak na zielonym idzie i się upewnił że jakiś idiota w niego aby nue chce wjechać.
kierowca nie hamował, bo chciał ominąć rowerzystkę. rowerzystka nie mogła jednak przegapić okazji pojawienia się na sadolu i dogoniła busa.
Tym razem wina kierowcy. Patrząc na gruza można wywnioskować, że albo 19letni seba albo 80letni ślepy dziad. Stawiam na dziada.
PIs napisał/a:
Kierowcy lewy słupek zasłonił babę. Ewidentna wina cyklistki - mogła się zatrzymać.
Jaki słupek - wyszła zza samochodu i jeszcze wlazła na drugi pas.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie